"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Εικόνα – γροθιά, όχι στο στομάχι, αλλά στο μυαλό μας!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εικόνα που θα πρεπε να μας αφυπνίσει και να μας σηκώσει από τις καρέκλες πριν είναι αργά!Η μπουλντόζα…. “αναπτύσσει” το περιβάλλον!!!

Με το πρόσχημα της “πράσινης ανάπτυξης” ισοπεδώνουν όλη τη χώρα! Ο,τι έχει απομείνει όμορφο και απάτητο στα βουνά και στα νησιά μας!

Καταπίνουν δάση, ανοίγουν δρόμους, τσιμεντώνουν, βρωμίζουν, με τα άθλια απόβλητά τους, γάργαρα νερά ποταμών και πηγών, μετατρέπουν σε “Μόρντορ” την ομορφιά!!!Ολα για τις επιδοτήσεις δισεκατομμυρίων ευρώ που θα καρπωθούν συγκεκριμένοι όμιλοι μεγαλοεργολάβων…

Όλα θυσία για το κέρδος με τις υπογραφές του υπηρετικού πολιτικού προσωπικού σε ξένα και ντόπια συμφέροντα αλλά και τοπικών παραγόντων που “σφυρίζουν αδιαφόρως” αφού προηγουμένως έχουν υπογράψει με χέρια και με πόδια παραχωρώντας γη ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Και μετά τιμούν και τους ήρωες της επανάστασης!!!

H ΦΩΤΟ, από τη Μαρία Γιαννέλου, είναι στον “Ασπρο” στο Καροπλέσι στην κατασκευή υδροηλεκτρικού φράγματος που αδειοδοτήθηκε από την πρώην κυβέρνηση (την αριστερή ντε!) και δρομολογείται από τη νυν…Αηδία…

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και φύση

Θ.Κ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Που είναι η καταστροφή? Εχετε δει κοίτη ορεινού ποταμιού μετά από βροχη? Τα μικρά υδροηλεκτρικά δεν προξενούν καμία βλάβη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης