"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Εικόνες ντροπής από Τρίκαλα με τον ΚΟΚ να τραβάει τα…μαλλιά του

lafarm

Σχετικά άρθρα

parkarisma 1
Αναφερόμαστε στα «παρκαρισμένα» αυτοκίνητα σε χώρους που ούτε κατά διάνοια μπορούμε να σκεφτόμαστε. Όμως ο άναρχος οδηγός το επίπεδό του το
δείχνει στην πόλη και η πόλη, (Δήμος – Τροχαία), δυστυχώς, το επιβεβαιώνει.

Αν τελικά κυριαρχήσουν οι βόρειοι αποικιοκράτες και γίνουμε ένα γερμανικό καντόνι…, δε το ευχόμαστε…, ασυνείδητοι οδηγοί που γράφουν στα αχαμνά τους τα πάντα και τους πάντες, αυτοί οι άξιοι κάθε απάνθρωπου χαρακτηρισμού, θα φάνε καλά από τους γερμανούς, τους οποίους γνωρίζουμε καλά για τις ικανότητες, πολιτών και αρχών που έχουν για το σεβασμό, διατήρηση και φύλαξη των καθαρών από κάθε άποψη πόλεων.

Βεβαίως καλά θα φάνε και εκείνοι που ασκούνε …καθήκοντα στη δη-μοτική αρχή αλλά και η τροχαία που τότε, και αλίμονο αν συμβεί να πούμε τη μεγάλη κουβέντα πως είμαστε άξιοι της μοίρας, ο ΚΟΚ θα λειτουργήσει σε όλες του τις δια-στάσεις.
eksipno_parkarisma

Οι παραβάτες θα είναι παραβάτες και τα μεταφορικά πολυχρησιμοποιημένα «σύρματα» από βολεμένους, δε θα φτάνουν σε γραφεία που σήμερα διαγράφονται παραπτώματα.

Ο ΚΟΚ, ως κυρίαρχος «άρχοντας» στην «κόκκινη» άσφαλτο ΚΑΙ στον απο-κλεισμό των αντικανονικών παρκαρισμάτων, στα επίγεια «σύρματα» και ερτζιανά κύματα , από το ξεκίνημά τους ακόμα, θα τα βραχυκυκλώνει και θα τα διαλύει. Αυτό, δε το ευχόμαστε, αλλά άμα συμβεί η εικόνα στην πόλη μας θα αλλάξει ριζικά. Με άλλα λόγια, χρειαζόμαστε συνειδητοποιημένους Πολίτες με ό, τι συνεπάγεται, είτε αυτοί είναι άναρχοι, ακοινώνητοι και κακομαθημένοι … οδηγοί, είτε είναι δημοτικοί υπάλ-ληλοι(από τον δήμαρχο μέχρι τον υπάλληλο καθαριότητας) είτε είναι τροχαία. Τα αυ-τονόητα πράγματα θέλουν βούληση και όχι χρήμα.

Ε, ας μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος σε θέματα καθημερινότητας,τι είναι αυτό που δεν τηρούντα αυτονόητα πράγματα και καταργούν τη σχέση Αρχών-Πολιτών.

Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας
Fasoulas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης