"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Εικόνες σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για 70 νεκρούς κάνει λόγο η συριακή τηλεόραση – Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι περίμεναν να εγκαταλείψουν τα χωριά τους και να γλιτώσουν από την πείνα

Νέο μακελειό σήμερα στην Συρία, όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε σταθμό λεωφορείων, όπου δεκάδες άμαχοι περίμεναν να επιβιβαστούν και να εγκαταλείψουν τα χωριά τους. Η συριακή κρατική τηλεόραση κάνει λόγο για 70 νεκρούς και δεκάδες ακόμα τραυματίες.

Η έκρηξη έγινε στα περίχωρα του Χαλεπίου, την ώρα που γίνεται προσπάθεια εφαρμογής συμφωνίας για ανταλλαγή κατοίκων, μεταξύ των ανταρτών και του στρατού της Συρίας, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ και ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

Οπως έγινε γνωστό τα λεωφορεία μετέφεραν τους κατοίκους από δύο χωριά που εκκενώνονταν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί νεκροί. Τα λεωφορεία μετέφεραν σιίτες που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους και υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής κατοίκων με τους αντάρτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης