"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Εικόνες του Πηλίου σε όλο τον κόσμο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη η προβολή της Θεσσαλίας, του Πηλίου και της Ελλάδας στο εξωτερικό από το 7ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2018, που συγκέντρωσε 70 εντυπωσιακά συλλεκτικά αυτοκίνητα και συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι διοργανωτές για την επιτυχία και τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε και φέτος το περίφημο 7ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2018, που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Οκτωβρίου στη Θεσσαλία, με τη συμμετοχή αυτοκινήτων ηλικίας πολλών δεκαετιών, από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το περίφημο αυτό Ράλι διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ – Θεσσαλονίκη) και το πολυβραβευμένο Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» – Ελασσόνα, που το θεσμοθέτησε, μαζί με τη ΛΕΚΟΒ το 2011, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πριν από τον τερματισμό οι διαδρομές του Ράλι εξελίχτηκαν στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, που ενθουσίασε όλα τα πληρώματα με την απαράμιλλη ομορφιά του και τα μοναδικά του προϊόντα.

Τα ράλι κλασικών αυτοκινήτων -αντίκα, έχουν εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού και των ΜΜΕ, όπου αυτά πραγματοποιούνται, αναδεικνύοντας τους προορισμούς.

Για τον λόγο αυτό το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, που έχει ως κέντρο και σημείο αναφοράς τον μυθικό Όλυμπο και τη Θεσσαλία, αλλάζει κάθε χρόνο τις διαδρομές του, έτσι ώστε όλη η Θεσσαλία , οι όμορες Περιφέρειες και συνολικά όλη η Ελλάδα, να εντάσσονται στις διαδρομές του.

Η συνεργασία των Λεσχών θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και ήδη προγραμματίζονται εκδηλώσεις κλασσικών αυτοκινήτων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, μέχρι το επόμενο μεγάλο 8ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, που είναι προγραμματισμένο για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης