"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Διεύθυνση  Δ/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπ/σης , θα διοργανώσουν, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου (11 π.μ). στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Τρικάλων, εκδήλωση με θέμα «Πες το μ’ ένα ποίημα», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης και Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων και του ρατσισμού.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων του νομού μας που θα απαγγείλουν δικά τους ποιήματα, στέλνοντας το μήνυμά τους και αναδεικνύοντας αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ειρήνη και η κοινωνική δικαιοσύνη. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στην ανθρωπιστική διάσταση του προσφυγικού ζητήματος. Στην δράση αυτή των μαθητών, εκτός από τα ποιήματα, θα ακουστούν και τραγούδια από την ορχήστρα  μαθητών του Μουσικού Σχολείου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης από τους μαθητές, τους γονείς αλλά και τους πολίτες της πόλης μας, τα οποία θα δοθούν στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον Φρούριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης