"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Εκδήλωση για υιοθέτηση σκύλων από το Φιλοζωικό Σωματείο «ARTEMIS»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο «ARTEMIS» στην προσπάθεια του να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην εκδήλωση που διοργανώνει στον Προαύλιο χώρου του Μουσείου «Β. Τσισάνη» (παλιές Φυλακές Τρικάλων) ώρες: 17.00-24.00 την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία πολιτών που επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα σκύλο με τα ζωάκια που περιθάλπουμε, η φωτογράφισή τους ώστε να προωθηθούν μέσω των κοινωνικών δικτύων,  η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την κάλυψη των κτηνιατρικών εξόδων των αδέσποτων ζώων που στηρίζει, καθώς τα περιστατικά που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά είναι αμέτρητα.

Το Σωματείο από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, εμβολιάζει, στειρώνει, περιθάλπει και φιλοξενεί αδέσποτα ζώα μέχρι να βρούνε τις παντοτινές τους οικογένειες.

Στην εκδήλωσή μας θα υπάρχουν εθελοντές και μέλη, όπου θα ενημερώνουν για τη δράση, τις ανάγκες του Σωματείου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε βοήθεια στα αδέσποτα ζώα. Παράλληλα θα υπάρχει μουσικήαπό γνωστούς Dj, και θα σερβίρονται δροσιστικά cocktails!  Στην εκδήλωση θα διατίθεται δωρεάν καφές καθώς και vegan εδέσματα!

Σημαντικό! Όποιος επιθυμεί, μπορεί να στηρίξει το Σωματείο μας, φέρνοντας τροφές αλλά και φάρμακα (π.χ. Allopurinol (300 & 100mg), Augmentin (σιρόπι 300mg, χάπι 500 & 1000mg), Vibramycin), χάπια και αμπούλες αποπαρασίτωσης για τα ζώα που φιλοξενεί και περιθάλπει.

Στηρίξτε το έργο μας και βοηθήστε με τον δικό σας τρόπο τις αδέσποτες φατσούλες που έχουν την ανάγκη μας!

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τον σκοπό και τις δράσεις μας.

Facebook Page: www.facebook.com/artemis.taas 
Site: www.artemis-taas.org

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης