"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με υπουργό του μελλοντικού οικονομικού επιτελείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μας εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου από τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα είναι ο κορμός των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας που θα συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ισχυρή εντολή του λαού μας. Προγραμματικές δηλώσεις που θα υλοποιηθούν, θα γίνουν νόμοι της Ελληνικής Δημοκρατίας, πριν και ανεξάρτητα από τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο»,

Αλέξης Τσίπρας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων, στο πλαίσιο της παρουσίασης του κυβερνητικού προγράμματός του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές στην εκδήλωση που διοργανώνει με ομιλητή τον καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας, υπεύθυνο του τομέα ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Σταθάκη και θέμα:

«Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στις 8:00 μμ , Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων

Να υπενθυμίσουμε ότι, όταν προ διετίας είε έρθει στα Τρίκαλα ο κ. Σταθάκης, ήταν εμφανής ο χειρισμός τους με ευχέρεια, των θεμάτων που του έθεταν όοι οι παραγωγικοί φορείς του νομού (Επιμελητήριο, ΕΒΕ, παράγοντες τουρισμού κ.α.).
Τότε είχε γραφτεί ότι μάλλον θα είναι υπουργός Ανάπτυξης, με δεομένο ότι ο κ. Δραγασάκης θα όδευε στο υπουργείο Οικονομίας. Φαίνεται ότι ο κ. Δραγασάκης θα είναι αντιπρόεδρος και ο κ. Σταθάκης υπουργός Οικονομίας. Δηλαδή, μαζί με τον Ευρ. Τσακαλώτο (που επίσης έχει μιλήσει στα Τρίκαλα) και τον Γ. Μηλιό, μια εξαιρετική τετράδα στα οικονομικά. Και με σοβαρές απόψεις – ενίοτε ελαφρώς διαφορετικές – ανεξαρτήτως πού θα αξιοποιηθεί ο καθένας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης