"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Εκδηλώσεις για το “Όχι”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα τιμήσουν και φέτος οι Τρικαλινοί μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανώσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου με το προσκύνημα των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων της Α/Θμιας και της Β/Θμιας Εκπαίδευσης.

Το προσκύνημα θα γίνει στις 11 το πρωί στο Ηρώο Πεσόντων στη ΣΜΥ ενώ στις 12.30 το μεσημέρι θα γίνει η καθιερωμένη ομιλία στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, από τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ζάρκου, κα. Ζωή Μπούσια.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την μαθητική παρέλαση ανήμερα της επετείου.

Αρχικά, θα τελεστεί Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών, κ.κ. Αλέξιου και στις 11.30 το πρωί θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων.

Στη συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η καθιερωμένη παρέλαση.

parelasi2

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 28η του Οκτώβρη! Ημέρα εθνικού μεγαλείου και παράλληλα ντροπής

    Μήνυμα του αντιμνημονιακού Θεσσαλού Πολίτη Βάιου Φασούλα

    Εεεεε, εσείς εκεί…! Ακούστε το τρίξιμο των κοκάλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και κρυφτείτε. Εσείς,που σας αρέσει να ρυθμίζετε αξίες και ιδανικά που δεν σας αφορούν και είναι ξένα για σας, όπως οι ΕΘΝΙΚΕΣ επέτειοι. Εσείς έχετε πατρίδα το άρμα της «Παγκοσμιοποίησης» και της «ελεύθερης» αγοράς, Αφήστε τους έλληνες να γιορτάζουν λεύτερα τιμώντας τους αγωνιστές τους και πετάξτε τα κάγκελα της ντροπής και της τρομοκρατίας, που θυμίζουν ή μοιάζουν ή είναι φασισμός. Αποσύρεται την αστυνομία που αδικείται, που χρησιμοποιείτε ενάντια στο λαό και διασπάται και μας θυμίζει την τρομοκρατική ΕΣΑ (στρατιωτική αστυνομία) της χούντας και βάλτε τους να παρελάσουν, να τους καμαρώσουμε και αυτούς σαν κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και το εννοούμε. Αφήστε τους Πολίτες να καμαρώσουν τα παιδιά τους, να καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν τους εκπροσώπους της ελληνικής κοινωνίας, τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που λευτέρωσαν την Ελλάδα και προκαλούν κάλλος και ρίγη και κρύψτε τη δική σας ντροπή που μοιάζει με προδοσία. Να μην επιτραπεί με τίποτα και για τίποτα εκπροσώπηση οποιασδήποτε κομματικής βαθμίδας αντιπαθητικών και αποκρουστικών πραιτοριανών της υποταγμένης «ελληνικής κυβέρνησης» της κατοχικής Ελλάδας στους γερμανούς. Επιτρέψετε ΜΟΝΟ τους Τοπικούς Άρχοντες να εκπροσωπήσουν την Εθνική γιορτή και να χειροκροτηθούν, άσχετα αν τους αξίζει ή όχι. Πετάξτε τα σάπια σας κάγκελα και αποσυνδέστε από την κοινωνία το θεαθήναι σας ή… καταργείστε εντελώς τις παρελάσεις, τις οποίες, με τις παρουσίες σας τις έχετε ντροπιάσει και ανεπανόρθωτα λεκιάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης