"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Εκδηλώσεις στο Χαλίκι – Επίσκεψη Χρήστου Μιχαλάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χαλικίου Τρικάλων προς τιμήν του Αγίου Μάμα προστάτη των κτηνοτρόφων, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Το πρωί ο κ. Μιχαλάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου.

 

Συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Αριστείδη Μπαμπανίκα και τα μέλη του Συλλόγου Κτηνοτρόφων, με τους οποίους η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχουνε άριστη συνεργασία. Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, για τις ενέργειες που έχουνε κάνει τόσο για τον κλάδο των κτηνοτρόφων, όσο και για τις παρεμβάσεις τους στο χωριό και την ευρύτερη περιοχή.

 

Ο κ. Μιχαλάκης συνεχάρη τα μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου, αλλά και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χαλίκι, λέγοντας χαρακτηριστικά “ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων της περιοχής κρατά ψηλά τη σημαία της παράδοσης και της Ορθοδοξίας και μαζί με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο κάνουνε πολλές προσπάθειες για να διατηρήσουνε την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας”.

Εμφάνιση ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΧΑΛΙΚΙ 1.JPG

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τόνισε ότι “η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνετε και θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε”.

 

Υπογράμμισε δε, ότι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ασκεί πιέσεις για την άμεση πληρωμή των κτηνοτρόφων από το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημίωσης, της βιολογικής και άλλων προγραμμάτων στα οποία είχανε ενταχθεί οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, αλλά και για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των κτηνοτρόφων. Παράλληλα η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πάντα σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας θα προχωρήσει και σε άλλες παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή για την αποκατάσταση των ζημιών από την περσινή κακοκαιρία, τόσο στον κεντρικό οδικό άξονα και στις γέφυρες, όσο και οπουδήποτε αλλού υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης