"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ στη Θεσσαλία το Μάρτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

ολύμορφες εκδηλώσεις διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και στους τέσσερις νομούς της περιοχής.

Συγκεκριμένα:

Λάρισα

Κυριακή 1 Μάρτη η ΤΟ Μαθητών Λάρισας καλεί σε σύσκεψη με θέμα: «Η Τράπεζα θεμάτων, τι άλλαξε-τι μένει-τι κάνουμε», που θα γίνει στο κτίριο Κατσίγρα στις 18.30. Θα μιλήσει η Τσιάτσιου Βάσω, μέλος του ΣΠ της ΚΝΕ.

Σάββατο 7 Μάρτη οι ΤΟ Λάρισας της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση για τα 72 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ. «Διδασκόμαστε – Εμπνεόμαστε – Συνεχίζουμε…». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία – μνημείο της δολοφονημένης ΕΠΟΝίτισας Δήμητρας Τσάτσου, στη Νεάπολη Λάρισας στις 12.00. Θα μιλήσει ο Κοδέλλας Παναγιώτης, μέλος ΓΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Βόλος

Κυριακή 1 Μάρτη οι ΤΟ Βόλου της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση για τα 72 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, στο αμφιθέατρο Κορδάτος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 19.00 Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σκετς και χορωδία από τις ομάδες της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Μεταξάς Βασίλης, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 5 Μάρτη στο Θόλο, στις 19.00 σύσκεψη της ΤΟ ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ, με θέμα: «Πολιτική αλλαγή ή εναλλαγή εντός των τειχών». Θα μιλήσει η Τζίτζιου Όλγα, μέλος του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Τρίκαλα

Κυριακή 1 Μάρτη η ΤΟ Τρικάλων διοργανώνει περίπατο στα μνημεία του στρατηγού Σαράφη και στο μνημείο των 5 ηρώων ΕΠΟΝιτών. Θα μιλήσει η Παππή Κων/να, μέλος ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Κυριακή 8 Μάρτη, στις 18.00 στα γραφεία της ΚΟ Τρικάλων σύσκεψη των μαθητικών ΟΒ της ΤΟ Τρικάλων με θέμα: «Η Τράπεζα θεμάτων, τι άλλαξε-τι μένει-τι κάνουμε».Θα μιλήσει ο Σίμος Αχιλλέας , μέλος ΚΣ της ΚΝΕ.

Καρδίτσα

Κυριακή 1 Μάρτη στο Καφέ Μαρκάτο, στις 18.30 σύσκεψη των μαθητικών ΟΒ της ΤΟ Καρδίτσας με θέμα: «Η Τράπεζα θεμάτων, τι άλλαξε-τι μένει-τι κάνουμε». Θα μιλήσει η Καραΐσκου Χρυσούλα, γραμματέας ΤΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ.

Σάββατο 7 Μάρτη στο παράρτημα της ΠΕΑΕΑ, στις 12.00 η ΤΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 72 χρόνια από την Ίδρυση της ΕΠΟΝ. Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, γραμματέας της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Πηγή: 902.γρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης