"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου στους Δελφούς

lafarm

Σχετικά άρθρα

megaloxori
Την καλύτερή του πολιτιστική εκδρομή πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου στους Δελφούς, Ιτέα και Γαλαξείδι προσφορά στους μαθητές των χορευτικών και θεατρικών τμημάτων του. Από την αρχή της εξόρμησης τα παιδιά γεμάτα κέφι και μόνιμη θετική διάθεση μας απογείωσαν δείχνοντας τις φωνητικές τους ικανότητες στο τραγούδι, ενώ στον άτυπο διαγωνισμό τραγουδιού συμμετείχαν και καλλίφωνες μαμάδες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Delfoi
Όταν φτάσαμε στους Δελφούς μας περίμεναν οι πιστοποιημένοι ξεναγοί για να μας ταξιδέψουν στο χώρο και στο χρόνο του ιερού του Απόλλωνα, όπου η φύση και το ανθρωπογενές περιβάλλον συναγωνίζονται σε ομορφιά και επιβλητικότητα.
Τα παιδιά μας άκουγαν με προσοχή, ενώ παρατηρούσαν τα πάντα φανερώνοντας ότι η βιωματική εκπαίδευση είναι όχι μόνο πλούσια σε γνώσεις αλλά και ευχάριστη συνάμα. Ακολούθησε φαγητό στην Ιτέα και ολοκληρώθηκε η εκδρομή με καφέ, παγωτό, ποδόσφαιρο, παιχνίδι και χαλάρωση στο γραφικό Γαλαξείδι.
megaloxori
Ευχαριστούμε τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου για την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή στην εκδρομή αλλά και την έμπρακτη συνεισφορά του, την προσφορά χυμού σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδρομή μαθητές.
Ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισαν τα παιδιά, τα οποία είχαν πραγματικά άψογη συμπεριφορά καθώς και τους συνοδούς γονείς και μη για την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους προς το Σύλλογό μας.
Ευελπιστούμε οι πολιτιστικές εκδρομές να γίνουν θεσμός από τον Σύλλογό μας και να τις εντάξει στο πολυσχιδές πολιτιστικό του έργο, που εμπλουτίζεται με την συμμετοχή όλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης