"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

« Εκκωφαντική σιωπή » των Τρικαλινών πολιτικών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγαλύτερη απόδειξη για την ικανότητα των Τρικαλινών πολιτικών, αλλά και τη Δημοκρατική ωριμότητα αυτών που τους ψηφίζουν, είναι ασφαλώς και η πρόσφατη κατανομή των σχολών από το Υπουργείο παιδείας.

Την ώρα που ο Βόλος καταφέρνει και παίρνει 14 σχολές και η Λάρισα 9, οι ημέτεροι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί φωστήρες κατάφεραν το ακατόρθωτο…

Εξασφάλισαν για την πόλη μας 2 σχολές..!

Απορροφημένοι από μείζονες παρεμβάσεις,για την ίδρυση spa στο Ρίζωμα, προπονητικού κέντρου στο Λάντζ (Βροντερό) και πολλά -πολλά μουσεία και αίθουσες τέχνης,θεώρησαν επουσιώδες να ασχοληθούν με τις σχολές.

Άλλωστε ακόμη και ο Ε-65,ο δρόμος Τρίκαλα-Άρτα, το φράγμα στη Μεσοχώρα και το εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στη Γλύστρα, δεν φέρνουν ψήφους.

Την επανεκλογή και τις αντιμισθίες τις διασφαλίζουν οι ασφαλτοστρώσεις στις στάνες και τα πακέτα σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Και εσύ κακόμοιρε Τρικαλινέ, κάτσε να διαβάζεις τα δελτία τύπου των φελλών που επέλεξες να σε κυβερνούν και δηλώνουν όπως πάντα ανεύθυνοι για όλα.

Την ώρα που τα τοπικά και Αθηναικά τζουκ μποξ, τους αναγορεύουν με τα δικά σου χρήματα,σε μέγιστες πολιτικές προσωπικότητες.

Φυσάει Aνάποδα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης