"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» – απονομή των υποτροφιών για το σχολικό έτος 2015-16

lafarm

Σχετικά άρθρα

athina-ypotrofies1

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ. έγινε στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 12ου διαγωνισμού και η απονομή των υποτροφιών για το σχολικό έτος 2015-16.
Με βάση τα αποτελέσματα τις δύο υποτροφίες, που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου απέσπασαν οι εξής:
-1η θέση: Γούσιος Ιωάννης του Χαραλάμπους – 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων με βαθμολογία 89 στα 100.
-2η θέση: Ισοβάθμησαν με βαθμολογία 81 στα 100 και μοιράζονται το ποσό της δεύτερης υποτροφίας οι μαθητές Καμινιώτης Δημήριος του Σόλωνα – Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια « ΣΑΚΚΑ » και Κύρκος Αθανάσιος του Γεωργίου – 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων
-Την 3η θέση απέσπασε η μαθήτρια Καββαδία Ειρήνη – Μαρία του Αλεξίου – Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια « ΣΑΚΚΑ » , που κέρδισε ένα tablet iPad με βαθμολογία 79 στα 100.

athina-ypotrofies2
Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παππάς Μιλτιάδης ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό, αλλά και στους γονείς τους που τους ενθάρρυναν να συμμετέχουν σε μια προσπάθεια άμιλλας και δημιουργίας.
Τα Εκπαιδευτήρια « Αθηνά » συγχαίρουν αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και όσους συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό και τους εύχονται καλή πρόοδο στη νέα τους πορεία στο Γυμνάσιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης