"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στις 29-03-2016, με τους μαθητές του Μηχανολογικού τομέα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Οι διδακτικές επισκέψεις είναι αναπόσπαστο μέρος του ετήσιου σχεδιασμού του εκπαιδευτικού έργου μιας σχολικής μονάδας συμπληρώνοντας το θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης των μαθητών.
Οι υπεύθυνοι των μηχανολογικών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη τους μαθητές, τους ενημέρωσαν για τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τους ξενάγησαν σε όλα τα τμήματα του κτιρίου.
Αρχικά, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Λεβητοστασίου και του Ψυχροστασίου. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες και τους Πύργους Ψύξης στην οροφή του κτηρίου. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την επίδειξη του τρόπου ελέγχου των μηχανολογικών εγκαταστάσεων μέσω τεχνολογίας PLC.
Η άμεση επαφή των μαθητών με μια σύνθετη μηχανολογική εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία, τους έδωσε τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα βασικές έννοιες (που έχουν διδαχθεί σε αντίστοιχα μαθήματα) σχετικά με τον τρόπο κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης των μηχανολογικών εγκαταστάσεων.
Οι μαθητές του Μηχανολογικού τομέα και οι συνοδοί καθηγητές συγχαίρουν τον υπεύθυνο λειτουργίας και συντήρησης των μηχανολογικών εγκαταστάσεων κ. Β. Παπαποστόλου για την λεπτομερή παρουσίαση και τον ευχαριστούν για τη θερμή υποδοχή και την άψογη ξενάγηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης