"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Εκπτώσεις από σήμερα Σάββατο – Κλειστά αύριο Κυριακή τα καταστήματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

psonia

Tην ευκαιρία να επωφεληθούν από εκπτωτικές τιμές θα έχουν οι καταναλωτές καθώς σήμερα Σάββατο 02 ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Μαΐου που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 09 Μαΐου 2015.
Σε σχετική ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Κατά την διενέργεια της εκπτωτικής περιόδου, εκτός από την αναγραφή της παλιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
agora
Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, όλων των Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΕΕ ότι η κίνηση τις Κυριακές εντός των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων ήταν υποτονική και αναποτελεσματική προτείνει στους συναδέλφους τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 03 Μαΐου 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης