"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Ελπίδες για ανάκαμψη του Ν. Τρικάλων στον Κώστα Σκρέκα: “Με συνεργασία και σκληρή προσπάθεια, θα τα καταφέρουμε”.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mε τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν στον συμπολίτη νέο υπουργό ενέργειας και περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών υπουργών και υφυπουργών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Aμέσως μετά την ορκομωσία ο Κ Σκρέκας δήλωσε:

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την μεγάλη τιμή αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου το κρίσιμο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο του κ. Κωστή Χατζηδάκη. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.Η προστασία του Περιβάλλοντος αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της κυβέρνησής μας και βρίσκεται στη βάση κάθε πολιτικής απόφασης και δραστηριότητας. Από την άλλη πλευρά, ο τομέας της Ενέργειας θα αποτελέσει για τα επόμενα χρόνια κινητήριο μοχλό αειφόρου ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, καθώς και πηγή δραστικών μεταρρυθμίσεων. Με συνεργασία και σκληρή προσπάθεια, θα τα καταφέρουμε.

Σε …δόσεις ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης για να αποφευχθεί συνωστισμός στο προεδρικό μέγαρο.

Συγκεκριμένα, η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου , στις 11.00, στις 11.45 και στις 12.30.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι παριστάμενοι υποβλήθησαν σε rapid tests, πριν την κάθε ξεχωριστή τελετή.

orkomosiart

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης