"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Εμείς κρατάμε λογαριασμό …να το ξέρετε εσείς εκεί στον Σύριζα

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΚΙΜΤΣΑΣ

Γνωρίζατε ότι λέγατε ψέματα, όταν διατυμπανίζατε πως θα σχίζατε τα επαχθή και δουλοκτητικά μνημόνια. Μόνο που εμείς το καταλάβαμε αργότερα.
Επίσης , με πλήρη συνείδηση, λέγατε ψέματα πως θα επαναφέρατε τους μισθούς και τις συντάξεις στις προηγούμενες αξίες τους. Το καταλάβαμε και αυτό αργότερα και μάλιστα με πολύ επώδυνο τρόπο.

Δια στόματος του προηγουμένου υπουργού σας επί των οικονομικών  Βαρουφάκη, καταδείχθηκε το Μέγα Ψέμα του πολυδιαφημισμένου προγράμματος της Θεσσαλονίκης , που σήμερα και εσείς οι ίδιοι ντρέπεστε να αναφερθείτε σ’ αυτό.

Χρησιμοποιήσατε με Μακιαβελική τεχνική, ανθρώπους που κάποτε τους ονομάζατε συντρόφους όπως την   Ζωή Κωνσταντοπούλου ,τον Παναγιώτη  Λαφαζάνη και τους πέριξ αυτών, και με την πρώτη ευκαιρία, τους ωθήσατε στην έξοδο, αφού προηγουμένως τους εκμεταλλευτήκατε ιδεολογικά αλλά και πρακτικά, για την άνοδό σας στην κυβερνητική εξουσία.

Εκμεταλλευτήκατε με περισσή  υποκρισία  τους ανθρώπους των λεγόμενων κινημάτων και συνιστωσών που σας εμπιστεύθηκαν,  και σας βοήθησαν ποικιλότροπα για να γίνετε πλειοψηφικό κόμμα.  Ήταν η εποχή που σας βόλευε να διατυμπανίζετε πως είστε το κόμμα των κινημάτων ,  των τάσεων και της ενδοκομματικής διαφορετικότητας,  για λόγους  ψηφοθηρικής πολυσυλλεκτικότητας. Και αφού εξασφαλίσατε την  μετεκλογική πλειοψηφία, κινήματα, συνιστώσες, διαφορετικότητες και άλλες ενδοκομματικές μικροαιρέσεις, ξεπετάχθηκαν στα άχρηστα, μετατρέποντας τις σε  πολιτικά και κοινωνικά ράκη.

Στόχος σας η ανάδειξη «της Aρχής του Ενός» με ισχυρή δόση προσωπολατρίας, αποδεικνύοντας πως είστε γνήσια  τέκνα του νεοσταλινικού φαινομένου.

Εκμεταλλευτήκατε  σατανικά, ποιος ξέρει με τι μηχανισμούς, τον θλιβερό  Φώτη  Κουβέλη, για να ανακόψετε, την επώδυνη ομολογουμένως, οικονομική πορεία  που είχε δρομολογήσει η τότε κυβέρνηση, για να αναλάβετε την συνέχιση αυτής της πορείας εσείς, με δυσμενέστατους όρους, θυσιάζοντας την κοινωνία στην βουλιμική σας επιθυμία για εξουσία.

Εξαπατήσατε με εκείνο το θλιβερό δημοψήφισμα, ένα ολόκληρο λαό εξαναγκάζοντας τον  να ψηφίσει το «πατριωτικό Όχι», που μέσα σε μία νύχτα το μετατρέψατε στο « δουλικό Ναι», κραυγάζοντες περιχαρείς, ‘’νενικήκαμεν’’.

Κατασκευάσατε  νομοθετώντας  το νέο ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό σύστημα και το απαξιώσατε πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρείς, ψηφίζοντας «κατ’ εντολήν»  την νέα καρατόμηση των  συντάξεων των απομάχων.

Επίσης «κατ’ εντολήν» ψηφίσατε την αποφράδα νύχτα της 17ης Μάιου 2017  όλο το πλέγμα των καταστροφικών μέτρων, διαφημίζοντας με τους παπαγαλίζοντες, πως εξασφαλίσατε τα ισορροπιστικά, αντισταθμιστικά αντίμετρα του τίποτα, λες και έχετε απέναντι σας ιθαγενείς που τους ξεγελάτε με καθρεφτάκια και χάντρες.

Υπούλως  προσπαθήσατε  να δημιουργήσετε δική σας φατρία στα ΜΜΕ, ότι καθυβρίζατε δηλαδή, με αξιοζήλευτους συνωμοτικούς μηχανισμούς, που όμως εξέπεσαν από την ολομέλεια ανώτατης δικαστικής αρχής, που έκρινε τις νομοθετικές σας ντρίπλες, αντισυνταγματικές.

Ξεχαρβαλώσατε, εσείς οι αυτοoνομαζόμενοι  ‘’αριστεροί’’, ότι είχε σχέση με το κράτος πρόνοιας. Καταργήσατε κάθε προστασία στις εργασιακές σχέσεις. Ανεβάσατε την ανεργία σε άκρως επικίνδυνα επίπεδα. Κανένα αναπτυξιακό πρόγραμμα δεν ευοδώθηκε επί των ημερών σας. Βοηθήσατε τα μέγιστα  στον μισεμό  των νέων της Πατρίδας, και υπεστήκατε στο τελευταίο Eurogroup στην συζήτηση για το εθνικό χρέος  και στην οποία συζήτηση πολλά είχατε ‘’επενδύσει’’, ταπεινωτική ήττα.

Και για να αντιμετωπίσετε την κριτική επί  των πεπραγμένων σας, απελευθερώσατε από το περιλαίμιο  τους πολιτικούς  σας σκύλους, για να κατακεραυνώνουν από τα υπουργικά έδρανα, όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, με υλακές λυσσιασμένων ζώων. Και δυστυχώς εισπράξατε ανάλογες συμπεριφορές, προς μεγάλη δυστυχία  του πολιτισμού αυτής της χώρας.

Συνεργαστήκατε για να επιβιώσετε πολιτικά και κυβερνητικά  με  τους ταξικούς σας εχθρούς , δηλαδή   τις παρυφές της ακροδεξιάς,  και  τους επιτρέψατε  σας αποκαλούν  μέσα στην βουλή «συντρόφους», εξευτελίζοντας μία λέξη με ιδιαίτερο ιστορικό φορτίο.

Και όχι μόνο αυτό .  Καταδεχτήκατε,  προκειμένου  να εξασφαλίσετε διάφορες νομοθετικές πλειοψηφίες όπως στην ψήφιση  του δικού σας εκλογικού νόμου, την συνάθροιση  των δικών σας ψήφων , με αυτούς των χρυσαυγητών. Με τους οποίους βέβαια δεν αρνηθήκατε  και να φωτογραφηθείτε μαζί, εκεί στα νησιώτικα σύνορα της χώρας, εμπνεόμενοι από τον ίδιο πατριωτικό οίστρο.

Και επειδή ο μόνος σαφής προσδιορισμός σας, είναι ο λαϊκισμός,  δεν αφήσατε ανεκμετάλλευτα ιστορικά πρόσωπα όπως ο Κάστρο και ο Μπελογιάννης στα οποία αποδώσατε γονυπετώς τιμές, κλείνοντας το μάτι  προς τα παραδοσιακά αριστερά τμήματα της κοινωνίας.

Μπορεί όλα αυτά κάποτε να ξεχαστούν  και να μείνουν στο υπόγειο της Εθνικής Μνήμης. Δύο όμως αμαρτήματα δεν θα σας συγχωρεθούν ποτέ:
– Ο εξευτελισμός που υπέστη η έννοια της ‘’Αριστεράς’’  από εσάς τους ίδιους, και αυτό σας χρεώνεται ως πολιτικό και ιδεολογικό έγκλημα .
-Και ότι με την συμπεριφορά σας εξαφανίσατε και τα υπόλοιπα ίχνη της πολιτικής ηθικής που  απόμειναν από  την δράση των προηγουμένων, σπρώχνοντας έτσι την κοινωνία ανεπιστρεπτί στον αμοραλισμό.

Υ.Γ. Αλήθεια , σας απασχόλησε σε τι χέρια  θα αφήσετε την χώρα μετά από την αναμενόμενη δική σας απόσυρση; Κάποιοι  με την σκέψη αυτή ,νοιώθουν ρίγη, κάποιοι  άλλοι πάντως λένε  πως μετά από εσάς, τίποτε το χειρότερο. Θα δούμε…

Christos.gim@gmail.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η νοοτροπία ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξεριζωθει εύκολα από αυτόν τον τόπο.
    Το φάρμακο είναι πικρο κι αναζητουμε πάντα γλυκά παυσιπονα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης