"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

«Εμπειρία και Γνώση» του Τρικαλινού Βησσαρίωνα Πατέρα, τριάντα τρία χρόνια αιμοκαθαιρόμενου στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το βιβλίο «Εμπειρία και Γνώση» του Τρικαλινού συμπολίτη μας  Βησσαρίωνα Πατέρα, τριάντα τρία χρόνια αιμοκαθαιρόμενου στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, είχε την τιμητική του παρουσία κατά τη λήξη των εργασιών του Νεφρολογικού Συμποσίου Κεντρικής Ελλάδος 2016 που διοργανώθηκε στη Λάρισα από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Το βιβλίο παρουσιάσθηκε στο Συμπόσιο από τον Καθηγητή Νεφρολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ι. Στεφανίδη ως αυτοβιογραφική προσέγγιση ενός στοχαστή ασθενή, ο οποίος με την μακροχρόνια εμπειρία του και τη γνώση που απέκτησε στα δύσκολα αυτά χρόνια, έχει βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογική στήριξη των νεοενταγμένων ασθενών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού που μετρά 35 χρόνια πλέον συνεχούς λειτουργίας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου εκπέμπεται το μήνυμα για καλλιέργεια των ενδιαφερόντων των ασθενών,  που αυξάνουν την αυτοεκτίμηση και το προσδόκιμο ζωής τους και τονίζεται η ευεργετική ψυχολογική επίδραση που ασκεί η απόκτηση θετικής και ρεαλιστικής αντίληψης για τη ζωή.

nefro-vivlio

Στην εκδήλωση του Συμποσίου, όπου έγινε η παρουσίαση του Βιβλίου του  Βησσαρίωνα Πατέρα, παρευρέθηκαν αρκετοί από το προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου που νοσηλεύει τον συγγραφέα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης