"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Εμφυλιοπολεμικός ο Βορίδης ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

00000000
“Η δικιά μας η γενιά δεν θα παραδώσει τη χώρα στην Αριστερά. Δεν θα τους αφήσουμε ότι και αν είναι εκείνο που χρειάζεται να κάνουμε. Ό, τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή”. Τάδε έφη Μάκης Βορίδης σε προεκλογική ομιλία του στον Ασπρόπυργο!
Προσέθεσε μάλιστα πως: «Το νόημα της αντιπαράθεσης την επόμενη Κυριακή, το νόημα των εκλογών, δεν θέλω να ξεγελιέστε, δεν διαλέγετε ούτε ένα κόμμα, ούτε διαλέγετε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο κόσμους.
Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η αριστερά την επόμενη Κυριακή».
Προφανώς οι νεανικές αναμνήσεις ορισμένων είναι δύσκολο να καταπνιγούν, όσα κουστούμια εξουσίας και αν φορέσουν…

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, μέσω του εκπροσώπου του Πανου Σκουρλέτη, καλεί την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις, τονίζοντας τα εξής:
«Ο κ. Βορίδης αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος του κ. Σαμαρά, καθώς δηλώνει πως “θα κάνει τα πάντα” για να μην γίνει σεβαστή η ψήφος του ελληνικού λαού και καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα, ενώ υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες πολίτες και να εκφράσει τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Η Δημοκρατία θα νικήσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης