Μπροστά στη σχεδιαζόμενη αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης  ο Σύλλογος Λογιστών & Βοηθών Λογιστών Τρικάλων και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων  παίρνουν την πρωτοβουλία για την καλύτερη ενημέρωση των Εργατοϋπαλλήλων και οργάνωση για μια  αγωνιστική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης να  διοργανώσουμε ανοικτή εκδήλωση με θέμα:

«Οι τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό και την καλύτερη οργάνωση και αγωνιστική απάντηση στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης»

Η προσπάθεια επιβολής των νέων εξοντωτικών μέτρων, πρέπει να μας βρει απέναντι.

Η νεολαία, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες, οι εργαζόμενοι με μεγαλύτερη ορμή, πιο αποφασιστικά και συνειδητά να αγωνιστούμε για να μην εφαρμοστεί στη ζωή το νέο μνημόνιο, για την ανατροπή όλων των προηγούμενων βάρβαρων μέτρων.

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους εργαζόμενους του Νομού μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην καλύτερη οργάνωση του αγώνα για να αποκρούσουμε τη νέα επίθεση στα δικαιώματά μας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την προσεχή Τρίτη 19 /01/16 – 19:00 μ.μ.  στην αίθουσα  του Εργατικού Κέντρου  Τρικάλων (οδός Λαρίσης έναντι S/M  ΜΑΣΟΥΤΗΣ).