"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Ενημερωτική εκδήλωση στο ΤΕΕ για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tο ΤΕΕ τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας σας προσκαλεί στις ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα τέσσερα (4) νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ που ξεκινούν στις αρχές Μαρτίου και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

– Στη Λάρισα την Πέμπτη 25/02/2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Ιωάννης Βαρνάς” στο τρίτο όροφο του κτιρίου του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7 & Τζαβέλλα)

– Στα Τρίκαλα την Παρασκευή 26/02/2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1, Τρίκαλα)

– Στην Καρδίτσα την Κυριακή 28/02/2016 και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα Αφροδίτη του ξενοδοχείου “Κιέριον”.

Τα προγράμματα που θα αναλυθούν είναι τα εξής:

1.”Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης” -Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 50.000€ και η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% των επιλέξιμων δαπανών.
2.”Νεοφυής Επιχειρηματικότητα” – Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 60.000€ και η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% των επιλέξιμων δαπανών.
3.”Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές” – Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 200.000 ευρώ και η χρηματοδότηση φτάνει στο 50% των επιλέξιμων δαπανών.
4.”Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών” – Επιδότηση με ποσό που φτάνει τα 150.000 ευρώ και η χρηματοδότηση φτάνει στο 50% των επιλέξιμων δαπανών.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για όλους όσους ενδιαφέρονται. Τα προγράμματα αφορούν όλους τους επιστήμονες και ελευθέρους επαγγελματίες καθώς και τους ανέργους, δίνοντας δυνατότητα επιδότησης έως το 100% του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης.

Στα πλαίσια της καθιερωμένης συνεργασίας μας καλούμε όλους τους επιστημονικούς φορείς και τα επιμελητήρια να ενημερώσουν τα μέλη τους, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ
Τσιώνας Βασίλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης