"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Εντυπωσίασε το νέο αίμα του Γ.Σ. Τρικάλων. Σκόρπισε χαμόγελα και υποσχέσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έξοχη  εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  νεαροί αθλητές και αθλήτριες  του Γ.Σ.Τρικάλων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  της αγωνιστικής κατηγορίας  Κ16 (γεννημένοι- νες το 2006, 2007 και 2008)  που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα.

Η ελπιδοφόρα  εμφάνιση των νεαρών αθλητών του Ιστορικού Συλλόγου,  καταδεικνύει περίτρανα ό,τι ο υπεραιωνόβιος αυτός Σύλλογος έχει  ένα τεράστιο παρελθόν, ένα ισχυρό παρών και ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον.

Αυτό που αξίζει να υπογραμμιστεί με έμφαση είναι η εντυπωσιακή παρουσία των αθλητών του Συλλόγου στους δρόμους ταχύτητας γεγονός που σχολιάστηκε θετικότατα από τους ειδικούς που παραβρέθηκαν  στο στάδιο ‘Αλκαζάρ’. Είναι η πρώτη φορά,  μετά από χρόνια, που ο Γ.Σ.Τρικάλων κάνει τόσο έντονη την παρουσία του στους δρόμους ταχύτητας και αυτό λέει πολλά για το μέλλον του στους δρόμους των μικρών αποστάσεων. Αυτό το διασφαλίζει εκτός των άλλων, το ταλέντο των νεαρών αθλητών και το  εξαιρετικό προπονητικό δυναμικό του.

Είναι γνωστό ότι από τις Ακαδημίες του Συλλόγου υπάρχει μια συστηματική ανάδειξη νέων ταλέντων κυρίως  στους δρόμους ημιαντοχής – αντοχής. Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα του περασμένου Σαββάτου σε ότι αφορά την έξοχη εμφάνιση των αθλητών στους δρόμους ταχύτητας, έδειξαν ότι η νέα ανακατανομή των προπονητικών ρόλων, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ότι αφορά τη ρύθμιση και καθοδήγηση των νεαρών αθλητών του Συλλόγου  ήταν αποτελεσματική. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι οι επιδόσεις των αθλητών είναι αποτέλεσμα  του πνεύματος συνεργασίας  και της συλλογικής δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο με τη σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ των προπονητών αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες των Ακαδημιών του Συλλόγου, πρώην πρωταθλήτριες, Γρατσάνη Βίβιαν, Καλαθά Ελισάβετ, Μυλωνά Γεωργία και  Μυλωνά Αναστασία για την πολύ παραγωγική και αποτελεσματική δουλειά που κάνουν. Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα των Ακαδημιών του Συλλόγου δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα  της οργανωμένης και επιστημονικής δουλειάς. Μια δουλειά που γίνεται με πολύ αγάπη αλλά και  με ΜΕΡΑΚΙ, όπως το έκαναν εκείνες όταν μεσουρανούσαν και ως αθλήτριες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η  πλειοψηφία των αθλητών του Συλλόγου έπαιρνε μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες. Πολλοί αθλητές και αθλήτριες  που πήραν μέρος στους αγώνες αλλά και  συγχρόνως διακρίθηκαν  είναι αθλητές και αθλήτριες  γεννημένοι -ες το 2007 και το 2008 που σημαίνει  ότι αυτοί με την προσθήκη  των νέων αθλητών-τριών  που έρχονται από τις πιο μικρές κατηγορίες   θα έχουν  δικαίωμα συμμετοχής  και του χρόνου στην ίδια κατηγορία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αναλυτικά η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου έχει ως εξής:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ: ήρθε 1ος στο δρόμο των 1200μ με τον εντυπωσιακό για την ηλικία του χρόνο των 3΄25΄΄86 που είναι νέο ατομικό ρεκόρ. Η επίδοση αυτή είναι από τις  καλύτερες επιδόσεις που σημειώθηκαν στην Ελλάδα. Έδειξε ότι είναι ένας αθλητής πολύ μεγάλων δυνατοτήτων. Μετείχε ως 4ος σκυταλοδρόμος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ200μ όπου η ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων πήρε την 3η θέση.

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ: η 14χρονη αθλήτρια εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο δρόμο των 150μ, συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ με 20΄΄29 παίρνοντας την 3η θέση. Να σημειωθεί ότι η Ελένη θα είναι παρούσα και του χρόνου στο ίδιο πρωτάθλημα. Μετείχε ως 2η  σκυταλοδρόμος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ200μ όπου η ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων πήρε την 3η θέση.

ΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΣΙΩΤΗ: η 14χρονη άλτρια (κόρη του παλιού πρωταθλητή του Συλλόγου Θανάση Διαλεσιώτη) πήρε την 3η θέση στο άλμα σε  ύψος με 1μ και 35 εκ. Τα σωματικά της προσόντα δείχνουν ότι το μέλλον της προοιωνίζεται ευοίωνο. Και η Νίκη θα είναι παρούσα και του χρόνου στο ίδιο πρωτάθλημα.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΧΑΤΖΗΣ: ήρθε 4ος στο δρόμο των 150μ με 19΄΄ 83. Εκτιμάται ότι ο Στέφανος θα έκανε πολύ καλύτερη επίδοση αν μετά την εκκίνηση δεν έχανε την ισορροπία του. Μετείχε ως 1ος σκυταλοδρόμος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ200μ όπου η ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων πήρε την 3η θέση.

ΘΩΜΑΣ ΓΙΟΥΒΡΗΣ: ήρθε 4ος στο δρόμο των 1200μ μενέο ατομικό ρεκόρ 3΄41΄΄ 58. Είναι βέβαιο ότι ο  Θωμάς (αδερφός της Ευτυχίας) θα έκανε πολύ καλύτερο χρόνο αν λίγα μέτρα πριν από το τέρμα δεν είχε σκοντάψει με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ: Ο 14χρονος Αντώνης πήρε την 9η θέση (την καλύτερη θέση σύμφωνα με την ηλικία)στο δρόμο των 1200μ  πετυχαίνοντας την πολύ καλή επίδοση των 4΄01΄΄30  δίνοντας πολλές  υποσχέσεις  για το μέλλον. Και αυτός ο αθλητής θα είναι παρών και του χρόνου σ’ αυτούς τους αγώνες.

ΒΑΣΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ: η 14χρονη Βάσια (κόρη του παλιού αθλητή  του Συλλόγου Βαγγέλη Αλεξίου) πήρε μέρος στο άλμα σε μήκος με επίδοση 4μ και 37εκ. Η Βάσια θα είναι και αυτή παρούσα στους αγώνες αυτούς τον επόμενο χρόνο.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΑΚΑΡΑ: η 13χρονη αθλήτρια μετείχε στο δρόμο των 80μ όπου πέτυχε νέα ατομική επίδοση με 11΄΄42 παίρνοντας την 11η θέση.Μετείχε ως τελευταία σκυταλοδρόμος στην σκυταλοδρομία 4Χ80μ όπου η ομάδα πήρε την 5η θέση. Να σημειωθεί ότι Γεωργία θα είναι παρούσα στους αγώνες αυτούς και στα επόμενα δύο χρόνια.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΤΑΣΙΟΥ: ήρθε  11η στο δρόμο των 150μ με επίδοση 21΄΄32 και 5η με τη σκυταλοδρομία 4Χ80μ.

ΖΩΗ ΚΟΚΚΑΛΗ: ήταν 11η στο τετραπλούν με επίδοση 10μ και 35εκ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΙΡΟΥ: η 13χρονη αθλήτρια (κόρη της Γεωργίας Μυλωνά) πήρε μέρος στο δρόμο των 150μ  και έκανετην πολύ καλή  επίδοση για την ηλικία της με  21΄΄41, η οποία θα είναι παρούσα  στους αγώνες αυτούς και στα επόμενα δύο χρόνια. Η Κατερίνα πήρε μέρος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80μ με την οποία  κέρδισε την 5η θέση.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΛΙΑ: πήρε μέρος στο δρόμο των 150μ και πέτυχε την πολύ καλή επίδοση των 21΄΄94. Η Βασιλικήπήρε μέρος στη σκυταλοδρομία 4Χ200μ με την οποία κέρδισε την 3η θέση.

ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΥ: έτρεξε στα 80μ με επίδοση 11΄΄65. Η Μαρίαπήρε μέρος στη σκυταλοδρομία 4Χ80μ με την οποία κέρδισε την 5η θέση.

ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΖΙΟΛΗ: έτρεξε στα  80μ με επίδοση 11΄΄97.

ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗ:  πήρε μέρος στα 150μ με επίδοση 22΄΄54. Η 13χρονη Ευθυμία θα είναι παρούσα στους αγώνες αυτούς και στα επόμενα δύο χρόνια.

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ: πήρε μέρος στο άλμα σε μήκος με επίδοση 10μ και 35εκ.

Η ΟΜΑΔΑ 4Χ80μ ήταν 5η με την πολύ καλή επίδοση των 44΄΄03 που είναι νέα επίδοση του Συλλόγου. Την ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων αποτελούσαν οι ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΤΑΣΙΟΥ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΜΠΙΡΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΑΚΑΡΑ.

Η ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΚΤΑΛΟΔΟΜΙΑΣ 4Χ200μ ήταν 3η με την  πολύ καλή επίδοση του 1΄50΄΄24. Την ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων αποτελούσαν οι ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΛΙΑ και  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης