"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση του Μικέλη Χατζηγάκη για τον Τουρισμό – Βασίλης Κικίλιας: Ο τουρισμός είναι το ισχυρό χαρτί του Νομού Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έχουμε εισέλθει σε προεκλογικό αναβρασμό , καθώς αποπνέει έντονη μυρωδιά κάλπης και μακάρι να ανοίξει επιτέλους ο δημόσιος διάλογος για μεγάλα θέματα που αφορούν τον Νομό Τρικάλων.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η εκδήλωση για τον τουρισμό που οργάνωσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μικέλης Χατζηγάκης.

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία των οργανωτών καθώς πλήθος κόσμου έμεινε εκτός αίθουσας λόγω του αδιαχώρητου.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και του Μικέλη Χατζηγάκη όπως επίσης και των τεχνοκρατών οι οποίοι κατέθεσαν τις εισηγήσεις τους για την ανάπτυξη του τουρισμού στον Νομό Τρικάλων.

Μικέλης Χατζηγάκης:

Χρειάζεται σωστή συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής πολιτικής. Αν δεν υπάρχει χρηματοδότηση, δεν υπάρχει βιωσιμότητα στον τουρισμό. Μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα μοντέλο λειτουργείας που συνδυάζει την προστασία του περιβάλλοντος με τον βιώσιμο οικοτουρισμό. Ένα πάρκο από τη θέση Τζατζιά ως το Περτούλι που περιλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό των λιβαδιών και των ποταμών που θα αναβαθμίσει όλο το νομό Τρικάλων. Στα Μετέωρα πρέπει να συνδέσουμε τον θρησκευτικό τουρισμό με την γεωλογική αξία της περιοχής που αξίζει να επισκεφτεί κανείς. Ο ορισμός του οικογενειακού Σαββατοκύριακου είναι στα Τρίκαλα χάρη στο Μύλο των Ξωτικών. Επαναφέρω τη δημιουργία σύγχρονου χιονοδρομικού κέντρου στη Μαρόσα. Είναι ένα έργο που μπορεί να γίνει, θα είναι λειτουργικό και θα στηρίξει τα μικρά χωριά του Ασπροποτάμου“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης