"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στα Κάτω Λεχώνια από το Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (29-06-2019) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 35 και 31 ετών, μέλη της οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο μέλη της, ηλικίας 33 και 24 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, η εγκληματική οργάνωση, έχοντας συγκεκριμένη δομή, διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών, δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, αποθήκευση, κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, τουλάχιστον από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2018.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν, μικροποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (680) ευρώ, ένα tablet και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης