"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Εξαγριωμένη η Δέσποινα : Κύριοι, αρκετά με τα «κηρύγματά σας»…

lafarm

Σχετικά άρθρα

  • Δέσποινα Μπότη

Μόνο ως «θλιβερές παραφωνίες » μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα Δημοτικά συμβούλια του Δήμου (είτε έχουν απαρτία και γίνονται είτε δεν έχουν και δεν γίνονται)
Ακούμε και παρακολουθούμε στα τελευταία Δημοτικά συμβούλια…..απαράδεκτες και ανώφελες διενέξεις, έλλειψη απαρτίας , αφωνίες ή παραφωνίες που οδηγούν και στη μη λήψη αποφάσεων.. Και σκέφτομαι σαν απλός Δημότης…
Όταν δεν μπορείς να σεβαστείς καταρχήν τον ίδιο σου τον εαυτό και έπειτα τον θεσμικό σου ρόλο και την θέση που σου έδωσαν οι πολίτες με την ψήφο τους, οφείλεις τουλάχιστον να σέβεσαι τους Δημότες , τους θεσμούς ,το Δημοτικό συμβούλιο και φυσικά το ακροατήριο.
Και τότε βλέποντας τα όσα κατά καιρούς διαδραματίζονται αναρωτιέσαι:
Έχουν επίγνωση πόσο τιμητικό είναι το έδρανο που τους τοποθέτησε ο λαός με τη ψήφο τους;
Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες …
Και τότε σκέφτεσαι. Υπάρχει έλλειψη πολιτικής κουλτούρας; Προφανώς και όχι μόνο. Και πίσω από αυτήν την έλλειψη διαπιστώνει κανείς τις στρεβλώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…
Και τότε πάλι αναρωτιέσαι και αναφωνείς πότε θα πάψει αυτή η Ιλαροτραγωδία;
Και τότε πάλι σκέφτεσαι ότι χρειάζεται η δράση και η παρέμβαση ενεργών πολιτών που ενδιαφέρονται να ανοικοδομήσουν έναν θεσμό , να προβάλλουν ένα νέο αυτοδιοικητικό μοντέλο με ένα καινούργιο κώδικα αξιών. Αν αποφασίσουμε να ασχοληθούμε ενεργά με τον Δήμο μας, μπορούμε να συμβάλλουμε στην διαμόρφωση νέων καταστάσεων που θα γεφυρώσουν τη σχέση Δημότη και Δήμου και θα εξαλείψουν τέτοια συμβάντα .

  • Η Δέσποινα Μπότη είναι υποψήφια Δήμαρχος Φαρκαδόνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης