"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

klopi

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε οικίες και μία κλοπή επιβατικού αυτοκίνητου στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή , δράστης είναι ένας 57χρονος , ο οποίος συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για την κλοπή του οχήματος.Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Συγκεκριμένα από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων συνελήφθη, χθες (27-02-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, το οποίο είχε αφαιρέσει την (26/27-02-2015) από οδό της πόλης.

Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (16-12-2014) έως (03-02-2015) στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, ο συλληφθείς διέπραξε άλλες τρεις κλοπές από οικίες, από τις οποίες αφαίρεσε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• δύο συσκευές DVD,
• είκοσι (20) φιάλες αλκοολούχων ποτών και
• διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως μπότες, γάντια κ.α.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί από μία από τις τρεις οικίες όπου τελέστηκαν οι κλοπές, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης