"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

”Εξοικονόμηση κατ’ οίκον” από την εταιρία Πετράνης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η εταιρία Πετράνης σας ενημερώνει για την ισχύ του προγράμματος ”Εξοικονόμηση κατ’ οίκον” του οργανισμού ΕΤΕΑΝ από αρχές Σεπτεμβρίου.

Εγκαταστάσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την εταιρία μας και να ενημερωθούν σχετικά με τις επιλογές που έχουν μέσα από μια μεγάλη συλλογή σε κουφώματα PVC και αλουμινίου, σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα, σε άριστη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιπλέον, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τα υλικά για τη μείωση της ενέργειας κατανάλωσης των κτιρίων (μόνωση κτιρίων, συστήματα θέρμανσης, ηλιακός θερμοσίφωνας). Για όλα τα υλικά μας παρέχονται τα απαραίτητα Πιστοποιητικάυψηλών ευρωπαικών προδιαγραφών και οι εγγυήσεις τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Επισκεφθείτε μας στα ωράρια της εταιρίας μας:

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 8:00 -14:00 και 17:30 – 21:00

Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο 8:00 – 15:00

Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6978481825 Πετράνη Σωτηρία

H εταιρεία Petranis ιδρύθηκε το 1950 και από τότε έχει καθιερωθεί στην αγορά ως μια από τις πλέον πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο της πώλησης ειδών για το Μπάνιο, το Δάπεδο και την Κουζίνα. Από το 2000 και μετά, με την ίδρυση της Apopsis, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητες της, κερδίζοντας ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς στους τομείς των κουφωμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και στα συστήματα καγκέλων. Με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τους σύγχρονους και λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους και την εξυπηρέτηση από εξειδικευμένα στελέχη που ασχολούνται προσωπικά με τον κάθε πελάτη και τις ανάγκες του, η εταιρεία Petranis προσπαθεί να βελτιώνεται διαρκώς, ανοίγοντας νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες και προοπτικές.

Σας ευχαριστώ

Η διεύθυνση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης