"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Κέρδισε 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο «στρατόπεδο» των Τρικάλων, που επικράτησαν εντός έδρας του Απόλλωνα Λάρισας με 3-1 στην κυριακάτικη (10/12) αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.
Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τρίποντο για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου στο «σπίτι» της, που ξεκόλλησε και επιθετικά με τα τρία γκολ που έβαλε, αφού μέχρι τώρα είχε πετύχει μόλις ένα τέρμα στο πρωτάθλημα.
Με 9 βαθμούς μοιράζεται τη 10η θέση με τη Βέροια, ενώ οι νεοφώτιστοι με 6 είναι στη 15η θέση.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Καπός έκανε το σουτ στο 15′, ο Φιρινίδης απέκρουσε και το νέο σουτ στην επαναφορά από τον Ντίνα ήταν άστοχο.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Τσιλούλη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΤ και να βρίσκει δίχτυα με πλασέ, σε μια φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες των «κυανέρυθρων» για οφσάιντ.
Το γκολ των νεοφώτιστων έφερε μουρμούρα στις εξέδρες, ενώ ο Αντωνίου αντικατέστησε στο 34′ τον Μίλιεβιτς με τον Ζγκούρι, με τον Σέρβο να αποδοκιμάζεται.
Ο Έλληνας τεχνικός αποδείχθηκε ότι είχε έμπνευση, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Ζγκούρι έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά, αξιοποιώντας το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκόλιας.
Στο 48′ ο Τόμιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από σέντρα του Ντίνα και το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο, ενώ στο 53′ η μπάλα έφυγε άουτ ύστερα από το γυριστό σουτ του Καπού.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μαυριάς έκανε το σουτ για λογαριασμό του Απόλλωνα και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, για να έρθει το 2-1 για τα Τρίκαλα στο 65′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόμιτς.
Tο τρίτο γκολ των Τρικάλων ήρθε στο 72′ και ήταν και πάλι ο Τόμιτς εκείνος που σκόραρε, καθώς βγήκε απέναντι από τον Φιρινίδη και με πλασέ έγραψε το 3-1.
Στο 83′ ο Καπός έπιασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ο Καπός στο 86′ σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι ύστερα από σέντρα του Χιντζίδη.
Στο 89′ ο Ζγκούρι με τακουνάκι βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ κι έτσι το 3-1 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τεβεκέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Μαλανδρή και τον Γούτα, αμφότεροι από τον Σύνδεσμο Χαλκιδικής.
Κίτρινες: 69′ Ζγκούρι, 73′ Πάνος, 81′ Μπουντόπουλος, 90′ Τζόκιτς – 45’+1 Aγρόδημος, 54′ Ανδρέου, 73′ Σκούπρας, 90′ Σαχινίδης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Τόμιτς (86′ Χιντζίδης), Ντίνας (77′ Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (34′ Ζγκούρι), Καπός.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας (87′ Ιορδανίδης), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος (73′ Σουλίδης), Μαυριάς (64′ Μαυριάς), Σαχινίδης, Τσιλούλης.

a-sports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης