"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Επίδειξη δύναμης από τους Χατζηγάκηδες – Κοσμοσυρροή στο Πνευματικό Κέντρο στην παρουσιάση του βιβλίου «Η ΕΛΛΑΔΑ» ΑΝΑΠΟΔΑ» του Σωτήρη Χατζηγάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με πρόσωπα τόσο από τον χώρο της πολιτικής όσο και από τον χώρο της επιχειρηματικότητας στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων παρουσιάστηκε το βιβλίο του Σωτήρη Χατζηγάκη «Η Ελλάδα ανάποδα» .  

Για το βιβλίο μίλησαν  οι πρώην υπουργοί Νίκος Δένδιας και Χρήστος Σταικούρας,  η Πρύτανης του Παντείου κ. Κριάρη, και ο αντιπρύτανης του Παντείου κ. Κουγέας  Για τον συγγραφέα μίλησε ο Μικέλης Χατζηγάκης.

 

Άρθρο Θύμιου Λώλη

Άρθρο του Θύμιου Λώλη για το νέο βιβλίο του Σωτήρη Χατζηγάκη «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ» 

Δεν Θεωρώ πως είμαι εκείνος που θα μπορούσε να κάνει μία αξιόλογη, έως αξιόπιστη κριτική στο νέο πολυσέλιδο βιβλίο του πρώην βουλευτή και υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη, που είχε την ευγενή καλωσύνη να μου αποστείλει. 
 Γιατί «Η ΕΛΛΑΔΑ» ΑΝΑΠΟΔΑ», όπως το τιτλοφορεί, είναι ένα γραπτό οδοιπορικό στα μονοπάτια, τους δρόμους και τις λεωφόρους, που πορεύεται η χώρα μας, μετά το ορόσημο της μεταπολίτευσης, απόρροια γνώσης, εμπειρίας και μελέτης.
Πάντως πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι, ο συμπολίτης πολιτικός και με αυτό το βιβλίο του όπως και με πολλά άλλα προηγούμενα που παρουσιάστηκαν στην ΑΘήνα, ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου πολιτειακών, πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών παραγόντων, παρά την συμπτωματική αυτόν τον καιρό απουσία του από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, είναι πάντα παρών στα ετυπωσιακά, έως και ανατρεπτικά δρώμενα των τελευταίων χρόνων.
Αρκεί και μόνο να διαβάσει κανένας το μοτό του εξωφύλλου.
Θα τολμούσε να πεί κανένας ότι, ίσως άλλος πολιτικός των τελευταίων δεκαετιών, δεν επιχείρησε τόσο μεγάλη και βαθειά ανατομία του Ελληνικού προβλήματος, στα πλαίσια της επιχειρουμένης παγκοσμιοποίησης, όση ο Σωτήρης Χατζηγάκης.
Αν ο αναγνώστης αφαιρέσει λίγες ώρες απ’ τον καθημερινό προγραμματισμό του, για να διαβάσει αυτή τη νέα συγγραφική του δουλειά, θα διαπιστώσει αβίαστα πόσο αναγκαία είναι, ιδιαίτερα σήμερα, η αποτύπωση της αλήθειας, για τα πολιτικά μας πράγματα που σημάδεψαν τη ζωή μας και προδιαγράφουν το μέλλον της.
Κι’ αυτή την απλή διαπίστωση μεταφέρω εδώ.
ΘΥΜΙΟΣ ΓΡ. ΛΩΛΗΣ 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε μια φωτογραφία ξεχωρισαμε και τον γιατρό και πρώην Δήμαρχο Γομφων τον Νίκο Παλλαντζα….ας το κρατήσουμε αυτό για τις εκλογές του Δήμου Πύλης…δεν έχει πάψει να ενδιαφέρεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  2. Σε μια περίοδο που ο κόσμος απαξοιεί την πολιτική και τους πολιτικούς και σε μη προεκλογική περίοδο, παρευρέθηκαν πανω από 1500 άτομα σε μια βροχερή μέρα και με τα εμπορικά καταστήματα ανοιχτά, σε μια απλή παρουσίαση βιβλίου!
    Αυτοί είναι πραγματικοί φίλοι της οικογένειας Χατζηγάκη, αφού απ’ ότι φάνηκε παρ’ όλο που δεν έχουν κάποιο θεσμικό ρόλο στην ενεργό πολιτική, γέμισαν ασφυκτικά μια αίθουσα και όλο το εσωτερικό του πνευματικού κέντρου (διάδρομοι, σκάλες, κτλ).
    Όταν προκηρυχθούν εκλογές, σε περίοδο πόλωσης και σε προεκλογική περίοδο ποιά αίθουσα θα γεμίσουν; Το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο, ή το στάδιο;

  3. Τώρα τα γατάκια, g δεν ασχολούνται με τον Χατζηγάκη; Με το Χαβαρντ, την οικογενειοκρατία και το gps; Γαλάζιε κόμη που κρύβεσαι; Οι κομπλεξικοί γιατί δε μιλάνε τώρα; Ασχολούνται με τα χιόνια, το νοσοκομείο και τον δήθεν ανασχηματισμό στο Δήμο; Νιάου…γατάκια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης