"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Επίσκεψη Κέντρα Υγείας Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης από τους Φ. Σερέτη και Η. Τσιαούση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη σε μονάδες υγείας του νομού Τρικάλων πραγματοποίησαν στελέχη της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Στόχος να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους και τις διευθύνσεις, να δώσουν κατευθύνσεις και στην συνέχεια να εξετάσουν ενδεχόμενα προβλήματα.

Τα Κέντρα Υγείας Καλαμπάκας, Πύλης και Τρικάλων (πρώην ΙΚΑ Τρικάλων) επισκέφτηκε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτης Σερέτης συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση, προκειμένου να ελέγξουν  τη λειτουργία τους και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες που διανύουμε.

Επισημαίνεται, ότι το Κέντρο Υγείας Τρικάλων εξοπλίστηκε πρόσφατα με Υπερσύγχρονο Τροχήλατο Ακτινολογικό Μηχάνημα μέσω του Προγράμματος «ESI COVID-19 Response»  του ΔΟΜ, το οποίο παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Υγείας μετά από εισήγηση της Διοίκησης της 5ης ΥΠΕ.

Επιπλέον, στο Κ.Υ. Τρικάλων ανέλαβε μόνιμη Ιατρός Δερματολόγος ενώ στο άμεσο προσεχές διάστημα θα αναλάβει Παιδίατρος με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.

Επίσης την 16η Αυγούστου, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας θα ενισχυθεί με παρασκευάστρια σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης