"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη λαϊκή αγορά των Τρικάλων, αλλά και εμπορικά καταστήματα της πόλης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Επικεφαλής του κλιμακίου ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Παύλος Μαρινάκης καθώς και ο υποψήφιος του ψηφοδελτίου Επικρατείας και πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στην ισχυρή εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι το διακύβευμα είναι ακόμη πιο σημαντικό στις κάλπες της 25ης Ιουνίου και επισημαίνοντας την ανάγκη για μια ισχυρή διακυβέρνηση, μιλώντας στην ουσία για το ζητούμενο της αυτοδυναμίας.

Ο κ. Πιερρακάκης από την πλευρά του επίσης επισήμανε ότι η κάλπη είναι άδεια, μιας και το ζητούμενο είναι ένα αποτέλεσμα που να δίνει αυτοδυναμία στη ΝΔ. Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων «Το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση σταθερή που θα συνεχίζει να εγγυάται την εθνική ασφάλεια και να χτίζει στο δρόμο της ανάπτυξης για όλους». Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε η ΝΙΚΗ στην περιοχή τόνισε ότι «Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα των πολιτών. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μια ισχυρή κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης