"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Επίσκεψη στο νοσοκομείο της Μαρίνας Κοντοτόλη : Είστε ήρωες

lafarm

Σχετικά άρθρα

H Mαρίνα Κοντοτόλη είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους ανθρώπους που καθημερινά μάχονται στον τομέα της υγείας προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όσους έχουν ανάγκη.

Ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την ανάγκη άμεσων προσλήψεων, για να ενισχυθεί η δημόσια υγεία, χωρίς ιδιώτες – εργολάβους, τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, την άδικη απόλυση εργαζομένων και την επιστροφή τους στον χώρο, καθώς και για την δίκαιη ένταξη στο ανθυγιεινό επίδομα.

Η επίσκεψή της σε όλα τα τμήματα, η άμεση επαφή με τους εργαζομένους αλλά και τους λήπτες υγείας έκαναν ακόμη πιο σαφές το μήνυμα για αγώνα και Δικαιοσύνη παντού.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κουίζ:τι μπορεί να λέει ο γνωστός γιατρός με την εθνικιστικο-πατριωτική του ιδεολογια, όταν χαιρετά στην Κοντοτόλη?λέτε μετά την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο του κόμματος που θα ψήφιζε ,να το έχει γυρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ?

    • Από τον Εμφιετζόγλου μάλλον για το Κ.Κ.Ε. τον βλέπω.Εκεί δεν φορούσε μάσκα.Στο τέλος περισσότερο θα γράφετε γιά αυτόν παρά για τούς υποψήφιους.

      • Τα διαμερίσματα της δεξιάς πολυκατοικίας, θα κατεβούν μαζί στις επόμενες εκλογές, αλλιώς θα μείνουν εκτός Βουλής, με την πόλωση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που θα επικρατήσει.

  2. Μπα μπα τι βλέπω; Ανέχεται ο πρώην βασιλέας να μπει στο διοικητήριο χωρίς να είναι αυτός στον θρόνο;Κουρνιασε φαίνεται σαν την κοτουλα στην αγκαλια του Ραγκούση και κάνει μόκο μπας και γίνει οριστικά η δουλίτσα του.Πανε τώρα οι τσαμπουκαδες και η αντιπολίτευση.Του είπαν οι φίλοι του και πρώην ευνοούμενοι Ν.Δημοκρατες του Γ.Ν.Τ να είναι καλό παιδί και όλα θα πάνε καλά….

  3. Πώς απο αφεντικό μπορεί να γίνεις δούλος..?πως από εκεί που είσαι κόκορας μπορείς να γίνεις κότα?πως από καπετάνιος μπορείς να γίνεις μούτσος?πως από διοικητής μπορείς να γίνεις παρατρεχάμανος?πως…πως…πως…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης