"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου στον Γέροντα Αλέξιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι γνωστό ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος Β’ δείχνει ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη για τον Γέροντα Μητροπολίτη π. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο. Έτσι ο Μακαριώτατος το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε από την Αθήνα στην Θεσσαλία για να επισκεφτεί τον Σεβάσμιο Ιεράρχη και να μάθει την εξέλιξη της υγεία του.

Μαζί του ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Στην είσοδο τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.  Άπαντες ευχήθηκαν στον Πολιό Γέροντα Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο ταχεία ανάρρωση.

Εν συνεχεία ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Κέντρου Αποκαταστάσεως για την πορεία αναρρώσεως του Σεβαστού Γέροντος κ. Αλεξίου.

Χάρηκε που τον είδε σε καλή κατάσταση, ενώ μίλησε με το ιατρικό προσωπικό για την αποκατάσταση του εγχειρισμένου του ποδιού του Δεσπότη. Ενώ ο Γέροντας τον υποδέχτηκε ευδιάθετος και με μεγάλη χαρά τον Αρχιεπίσκοπο, αφού είναι γνωστοί οι πνευματικοί δεσμοί που έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης