"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα Τρίκαλα για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Αρη Βελουχιώτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

koytsoympas

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις στις 19 – 20 – 21 Ιούνη( σε Λαμία, Τρίκαλα & Άρτα) ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Αρη Βελουχιώτη.
Στη Λαμία :
Την Παρασκευή 19/6, στις 6μμ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παραβρεθεί σε εκδήλωση στην πλατεία Λαού της Λαμίας, γενέτειρας του Αρη Βελουχιώτη, και θα καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ.
Στα Τρίκαλα:
Την Παρασκευή 19/6, στις 8.30μμ, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων , θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση των Τομεακών Οργανώσεων Τρικάλων του ΚΚΕ και τοποθέτηση πλάκας στους φανοστάτες, στο σημείο όπου κρέμασαν τα κεφάλια των συντρόφων μας. Θα παρευρεθεί ο Δ. Κουτσούμπας και στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών.
Την ίδια μέρα, ο Δ. Κουτσούμπας θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στις 9.30μμ σε συνεστίαση που διοργανώνουν οι ΤΟ Τρικάλων, στο κέντρο «Θράκα», στα Μεγάλα Καλύβια

Στην Αρτα:
Το Σάββατο 20/6, στις 8μμ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Σκουφά, στην πόλη της Αρτας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας.
Την Κυριακή 21/6, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στις 9.30 το πρωί, στις Μελάτες Αρτας, όπου ο Δ. Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και στις 11.30 το πρωί, στη Μεσούντα Αρτας, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άρη. Θα ακολουθήσει σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο του ΕΛΑΣ.

ΤΡΙΚΑΛΑ 04/6/2015 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης