"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

«Επανεκκίνηση» και 5 άμεσες κινήσεις του Δημ. Παπαστεργίου – 2η ολομέλεια του συνδυασμού εν όψει του εκλογικού αγώνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη δεύτερη ολομέλεια του συνδυασμού του πραγματοποίησε τ στον Μύλο Ματσόπουλου ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ως εκ νέου υποψήφιος για τη διεκδίκηση της επόμενης δημαρχιακής θητείας. Σε αυτή ο κ. Παπαστεργίου κινήθηκε σε 5 άξονες:

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Σε κλίμα πλήρους αισιοδοξίας, παρουσίασε συγκροτημένο και σε πλήρη ανάπτυξη χρονοδιάγραμμα ενεργειών τού συνδυασμού.

  1. Ακολούθως, ανέλυσε σε όλους τους υποψήφιους, στα στελέχη, στους φίλους και τους συνεργάτες της δημοτικής παράταξης «Επανεκκίνηση», τις επόμενες κινήσεις του συνδυασμού μέχρι τις εκλογές. Επίσης, αναφέρθηκε σε διαδικαστικά θέματα των εκλογών, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις υποψηφίων από την πόλη και τα χωριά, οι οποίοι/ες κατέκλυσαν την αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων
  2. . ΠΟΡΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
    Χαρακτηριστικά κατά την εισήγησή του ο Δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε: «Έχουμε να πούμε στους συνδημότες μας πολλά από αυτά που πετύχαμε, άλλα και όλα αυτά που θέλουμε να ολοκληρώσουμε. Να είστε σίγουροι ότι οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές θα εμπιστευθούν την παράταξή μας για μία ακόμη φορά, για να πάμε τα Τρίκαλα μπροστά»
  3. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    Και συνέχισε, ζητώντας
    από όλους τους υποψήφιους «να επιδείξουμε πνεύμα μετριοπάθειας και έμπρακτη απόδειξη του πολιτικού πολιτισμού που διακατέχει όλα τα μέλη της παράταξής μας. Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με κανέναν».
     «Εξάλλου, είμαστε οι μόνοι που έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο, βιώσιμο και ανθεκτικό Δήμο»,
    επεσήμανε χαρακτηριστικά.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ
Ενημέρωσε τους/τις παριστάμενους/ες ότι το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των θεματικών ομάδων του συνδυασμού, αρχικά για τα οργανωτικά ζητήματα.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η άμεση σύνδεση με την κοινωνία του Δήμου μας συνεχίζεται με τρεις άμεσους τρόπους:
– το εκλογικό κέντρο επί της οδού Καποδιστρίου 6 θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο τέλος της εβδομάδας.
– η ανανεωμένη ιστοσελίδα του συνδυασμού www.trikalarestart.gr είναι ήδη έτοιμη και από αύριο Τρίτη 16 Απριλίου 2019 θα είναι προσβάσιμη για την ενημέρωση των πολιτών.
– εντός της Μ Εβδομάδας θα διανεμηθούν τα κεντρικά φυλλάδια του συνδυασμού, με ευχάριστες εκπλήξεις ως προς το περιεχόμενό του, για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας.

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους..ακούς εκεί να λένε ότι είναι οι μόνοι που έχουν προτάσεις…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!! Αυτός είναι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ του κ. Παπαστεργίου;;; ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ!!!…..Εμείς οι Οικοδόμοι που έχουμε μάθει να τα λέμε έξω από τα δόντια ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ -ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ -ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΪΚΗ , που τα λέει πολιτισμένα ,ξεκάθαρα και δε μας δουλεύει με φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης