"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Επιμελητήριο: Στόχος να γίνει σχέδιο για τον τουρισμό

lafarm

Σχετικά άρθρα

00

Στην αρχή βρίσκεται ακόμη το πρόγραμμα του σχεδιασμού των δράσεων τουριστικής ανάπτυξης για το νομό Τρικάλων. Μια πρωτοβουλία που έχει ανατεθεί στην αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητήριου Τρικάλων και από την οποία επαγγελματίες και δήμοι περιμένουν να γίνουν σημαντικά βήματα.
Zarampoykas
Όπως τονίζει ο κ. Χρήστος Ζαραμπούκας, πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Τρικάλων, «Ιδέες, σκέψεις, προτάσεις για το πώς μπορεί να προβληθεί όσο καλύτερα γίνεται ο νομός Τρικάλων, να υπάρξει μια πετυχημένη τουριστική καμπάνια της περιοχής, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά της στοιχεία ώστε να συμπεριληφθεί στους προτεινόμενους τουριστικούς προορισμούς, έχουν αρχίσει να αναζητούν οι δήμοι, περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και Επιμελητήριο. Σε αυτή την κατεύθυνση απευθυνόμαστε σε ιδιώτες που έχουν αντίστοιχη εμπειρία και που θα μπορέσουν να θέσουν ουσιαστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις. Είμαστε ακόμη στην αρχή ενώ μείζον στόχος είναι και η διασφάλιση σχετικών πόρων».

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι ελπίδες πέρα από τους δήμους και την περιφέρεια, στρέφονται σε κονδύλια του ΕΣΠΑ τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν στην κατεύθυνση της αναβάθμισης των υποδομών της περιοχής αλλά και το σχεδιασμό δράσεων. Το ζητούμενο θα προσθέταμε εμείς, είναι όλα αυτά να ακολουθήσουν το δρόμο ουσιαστικών, διαχρονικών και ποιοτικών παρεμβάσεων και να μη μείνουν μόνο σε μελέτες.
εφημερίδα Η ΕΡΕΥΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης