"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Επιμελητήριο Τρικάλων: Ευκαιρίες για επιχειρηματικές συνεργασίες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων, στους κλάδους τουρισμού και εκκλησιαστικών ειδών, με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ, Ουκρανία, Ρωσία και Γεωργία προγραμματίζουν το Επιμελητήριο Τρικάλων και ο Οργανισμός Enterprise Greece.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Καλαμπάκα Τρικάλων, στις  10 και 11 Ιουνίου 2017, ενώ η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των ελληνικών εξαγωγών.

Για τη συμμετοχή τους στις επιχειρηματικές συναντήσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  να  αποστείλουν έως την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, την αίτηση συμμετοχής, αναφέροντας αναλυτικά τα προϊόντα – υπηρεσίες τους, στην αγγλική γλώσσα, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: z.legga@enterprisegreece.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους: Enterprise Greece: Ζωή Λέγγα (210 3355798), Επιμελητήριο Τρικάλων: Σοφία Σδρένια (24310 28189/εσωτ.106) και Δημήτρη Αριστείδης (24310 28189/εσωτ.105).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης