"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων πραγματοποιήθηκε από τη σχολική σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας κα. Μαριάνθη Μπατσίλα επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του νομού Τρικάλων με θέμα «Enriching our knowledge on English language resources, projects and programs».

Εισηγήτρια ήταν η κ. Καράγιωργα Μαρκέλλα, υπεύθυνη για τα προγράμματα του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού τμήματος της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η κα. Καράγιωργα στην αρχή της επιμορφωτικής συνάντησης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς ότι  για το σχολικό έτος 2015-2016 αποφασίστηκε η χορήγηση της υποτροφίας του «Benjamin Franklin Summer Institute Program» να δοθεί σε μαθητή/μαθήτρια του νομού Τρικάλων.

Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν τόσο για τις διαδικασίες σχετικά με την υποτροφία όσο και για προγράμματα στα οποία μπορούν να συμμετέχουν οι ίδιοι, υποτροφίες εκπαιδευτικών, μαθήματα εξ αποστάσεως, πηγές υλικού και πληροφοριών και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ακολούθησε χρήσιμη συζήτηση για τρόπους αξιοποίησης των προτεινόμενων δράσεων ενώ με τη λήξη του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί έλαβαν πλούσιο και χρήσιμο υλικό για εκπαιδευτική χρήση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης