"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Επιστολή διαμαρτυρίας των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία που μεταγγίζονται στο Νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

«ας σκεφτεί κάποιος τα συναισθήματα και τον ψυχισμό των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία που μεταγγίζονται στο Νοσοκομείο Τρικάλων…»

Με αισθήματα αγωνίας, θλίψης, απογοήτευσης και ανασφάλειας περιγράφουν οι πάσχοντες από Θαλασσαιμία που μεταγγίζονται και παρακολουθούνται συστηματικά στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Τρικάλων, τη νέα μετακίνηση νοσηλεύτριας της Μονάδας.

Λίγους μήνες μετά την αλλαγή του νοσηλευτικού προσωπικού από την υπάρχουσα Διοίκηση, προχωρούν σε νέα αλλαγή της νοσηλεύτριας που τοποθετήθηκε, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, χωρίς καμία προφορική ή έγγραφη διαμαρτυρία των ασθενών ή των προϊσταμένων της Μονάδας.

Παρ’ όλο που θα έπρεπε να διασφαλιστεί η σταθερότητα στις θέσεις του υπάρχοντος προσωπικού μιας και πρόκειται για Μονάδα χρόνιων ασθενών, η Διοίκηση προχωρά ξανά σε διατάραξη της ηρεμίας προκαλώντας αισθήματα φόβου, αγωνίας και εγκατάλειψης στους εν λόγω ασθενείς.

Κάνουμε δημόσια έκκληση στους θεσμικούς φορείς της υγείας να σταματήσουν αυτή την άσκοπη κίνηση που γίνεται εις βάρος ασθενών με χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο τηςΕλληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

*Βασίλης Δήμος (6977-782738)

*Κώστας Τσόγιας (6978-363405), πρόεδρος συλλόγου ΜΑ Τρικάλων1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης