"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Επιτέλους, όχι και το νερό! 

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενώ η πλήρης ιδιωτικοποίηση των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ βρίσκεται προ των πυλών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η στάση που θα κρατήσει ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου για την ΔΕΥΑΤ.

Το θέμα παραμένει ανοικτό δεδομένης και της σχέσης που έχει ο Δημήτρης Παπαστεργίου με το Μαξίμου το οποίο τάσσεται υπέρ των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και σε τοπικό επίπεδο.

Αν υποκύψει ο δήμαρχος στην κυβερνητική γραμμή με το πέρασμα του νερού από την δημόσια στην ιδιωτική διαχείριση του είναι κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Για τις πολιτικές που φέρνουν στο προσκήνιο το αστικό νερό ως πεδίο κερδοφορίας, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά και το μέτωπο των αντιδράσεων που θα προκληθούν δεδομένου ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που θεωρούν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι εις βάρος του κοινωνικού συμφέροντος.

Το ερώτημα που παραμένει, είναι με ποιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί από την τοπική κοινωνία ενώ πλησιάζουν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως επίσης και το ερώτημα αν ο Δημ. Παπαστεργίου ως προσωρινός διαχειριστής της δημόσιας περιουσίας σε δημοτικό επίπεδο έχει το ηθικό δικαίωμα να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης