"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Επόμενος πρωθυπουργός: Γιώργος Καραγκούνης ή Βαγγέλης Μαρινάκης;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά την είσοδο της εκλογής του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα στα διαδικτυακά κουπόνια, οι στοιχηματικές εταιρείες «ξαναχτυπούν» εν όψει των βουλευτικών εκλογών. Αυτήν την φορά οι επιλογές είναι περισσότερες και οι εκπλήξεις μεγαλύτερες.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το στοίχημα που αφορά τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας. Ο Αλέξης Τσίπρας κατέχει το ποσοστό της τάξης του 1,20, με τον Αντώνη Σαμαρά να ακολουθεί με 5,75 και την επιλογή «άλλος» να κλείνει την πρώτη τριάδα με 6,50.

Σε αυτό το σημείο ξεκινούν οι στοιχηματικές εκπλήξεις, με τον πρώην ποδοσφαιριστή και μέχρι πρότινος team manager της Εθνικής Ελλάδος, Γιώργο Καραγκούνη με απόδοση 801,00 και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να θεωρείται πιο σίγουρη στοιχηματική υποψηφιότητα, αφού η απόδοσή του δεν ξεπερνά το 501,00.

Στο στοίχημα για το πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει απόδοση 1,10, ενώ η Νέα Δημοκρατία 6,50, με τα υπόλοιπα κόμματα να ακολουθούν με μεγάλη απόκλιση.

Το επόμενο κουπόνι αφορά τη διαφορά των εκλογικών αποτελεσμάτων μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να διατηρεί την απόδοση του 1,75, αν κόψει πρώτο το νήμα με διαφορά μικρότερη των 3,75 μονάδων. Στον αντίποδα η παράταξη του Αντώνη Σαμαρά έχει απόδοση 1,95 σε περίπτωση που βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές με ποσοστό +3,75 μονάδες.

Σχετικά με το στοίχημα για το τρίτο κόμμα, φαβορί βάση απόδοσης μοιάζει η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 1,70 και το Ποτάμι να ακολουθεί με 2,50.

Τέλος, στο ερώτημα αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μπουν στη Βουλή, το «ναι» συγκεντρώνει το 2,75 και το «όχι» το 1,40.

Άγγελος Προβολισιάνος

Newsroom ΔΟΛ

Διαβάστε επίσης:

Ονόματα-έκπληξη προτείνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για Πρόεδρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης