"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Επόμενoς στόχος της Κυβέρνησης, το φράγμα της Μεσοχώρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κορυφαίο στοίχημα μετά την αίσια έκβαση χρηματοδότησης του βόρειου τμήματος, του οδικού άξονα Ε-65, φαίνεται ότι αποτελεί για τη Κυβέρνηση, η λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας. 


Η εντολή που έχει δοθεί από το Μέγαρο Μαξίμου πρός το αρμόδιο υπουργείο που προίσταται ο κ.Κώστας Σκρέκας και τις συναρμόδιες υπηρεσίες, είναι να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ξεμπλοκάρει άμεσα το έργο, που είναι ζωτικής σημασίας για τη περιοχή και την ενεργειακή στρατηγική της χώρας.


Με δεδομένη τη πολιτική βούληση που υφίσταται σε υψηλότατο επίπεδο και με τη προϋπόθεση ενός θετικού αποτελέσματος, τότε θα μιλάμε για ουσιαστική αναβάθμιση του νομού από τη παρούσα Κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας για τη Δυτική Θεσσαλία, τον άθλο της διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή. 


H Περιφέρεια από την άλλη, οφείλει να εντείνει τις ενέργειες της το επόμενο διάστημα, για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του τμήματος Γέφυρας Αλεξίου-Αρματωλικού της Εθνικής οδού Τρικάλων-Άρτας, εντάσσοντας επιτέλους το έργο σε κάποιο πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης