"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Εστησαν καρτέρι σε 51χρονο Λαρισαίο * Του έκλεισαν τον δρόμο με Ι.Χ., τον γρονθοκόπησαν και τον χτυπούσαν με ρόπαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Καρτέρι» σε 51χρονο Λαρισαίο φαίνεται πως είχαν στήσει προχθές το απόγευμα άγνωστοι άνδρες σε ένα πρωτοφανές περιστατικό με δεδομένο ότι οι δράστες, δεν δίστασαν να ξυλοφορτώσουν τον 51χρονο σε μια πολυσύχναστη, έστω συνοικιακή, οδό με το φως της ημέρας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., οι πέντε άνδρες επιβαίνοντες σε διαφορετικά αυτοκίνητα εκτιμάται ότι παρακολουθούσαν τον 51χρονο Λαρισαίο.

Ετσι την ώρα που αυτός κινείτο με το δικό του αυτοκίνητο επί της οδού Τσιμισκή, στις 6.30 προχθές το απόγευμα, του «έκλεισαν» τον δρόμο, εγκλωβίζοντάς τον στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ», τον κατέβασαν βίαια και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, χτυπώντας τον 51χρονο που αντιστεκόταν, στο σώμα και στο κεφάλι με τα χέρια τους αλλά και με ξύλινα ρόπαλα, όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., θύμα και δράστες εκτιμάται πως είχαν «προσωπικές διαφορές» με τα αίτια του ξυλοδαρμού να ερευνώνται.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, παρέμεινε νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου. Οι πέντε δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης