"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου : Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε περισσότερα για το χωριό μας…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωσή Βράβευσης Γαρδικιωτών Διακεκριμένων Επιστημόνων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Μπαλάνη Βασίλειο, Λόζο Βασίλη, Καρβούνη Ευάγγελο και Καραθάνο Ευάγγελο για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας, στην οποία ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα.ΤΙΜΗ ΜΑΣ!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Ευχαριστούμε τον ιερέα του χωριού μας π. Αθανάσιο Κουμπή, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ.Μιχαλάκη Χρήστο, τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Παπαστεργίου Δημ., τον Δήμαρχο Πύλης κ.Μαράβα Κων., τον Πρόεδρο των Βλάχων κ. Μαγειρία Μιχάλη, καθώς και όλους τους βουλευτες,Περιφερειακούς Συμβούλους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και τους συγγενείς των βραβευόμενων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς μας που έδωσαν την ψυχή τους κ.Ακρίβο Κων/νο, κ. Γοργογέτα Σωτήριο, κ.Χατζηλυμπέρη Γρηγόρη, κ. Περικλή Ζήση και την κα. Δέσποινα Καρρά. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη.Παντού έβλεπες ανθρώπους με δάκρυα στα μάτια, ειδικά με το τραγούδι ξενιτεμένο μου πουλί που τραγούδησε τόσο όμορφα και ζεστά ο κ. Γρηγ.Χατζηλυμπέρης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Τα χορευτικά μας υπέροχα.Μπράβο σας παιδιά.Μπράβο Αρη,Γιώργο ,Ρούλη,Πάνο. και εσάς όμορφα κορίτσια μας.Ευχαριστούμε τον ανεπανάληπτο χοροδιδάσκαλό μας κ. Δημουλά Δημήτρη καθώς και τον Δημήτρη τον σύζυγο της Τζωρτζίνας για την δωρεά ως ηχολήπτης.
Ευχαριστούμε τον γιατρό Β.Λόζο για την χορηγία του προς τον Σύλλογο μας, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικάλων για τις χορηγίες τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για τον συντονισμό της εκδήλωσης την κ.Κων/να Τσιγαρίδα, συντονίστρια εκπ/κό Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε περισσότερα για το χωριό μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης