"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ευρωπαϊκά προγράμματα στα Τρίκαλα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που υλοποιούνται στα Τρίκαλα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση των πιστώσεων ύψους 130.184 ευρώ για τα παρακάτω προγράμματα: 

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala Α.Ε.» για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «SUSTAINS»

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «MY WAY»

– Επιχορήγηση στην αναπτυξιακή διαδημοτική εταιρία Ο.Τ.Α. ψηφιακές πόλεις κεντρικής Ελλάδας Α.Ε Cities Net Α.Ε για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «UNITEDFORHEALTH»

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «UNITEDFORHEALTH»

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «SMARTCARE»

– Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «CITY MOBIL 2»

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Μέσω της χρηματοδότησης σημαντικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμβάλλει στην υιοθέτηση δράσεων που προωθούν την καινοτομία στην οικονομία και την κοινωνία». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης