"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Ευχαριστίες από την ηλεκτρονική εφημερίδα του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

psifiaka dromena
Όπως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, έτσι και η εμπειρία μας στο δημοσιογραφικό χώρο έφτασε στο τέλος της. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
Αισθανόμαστε χαρά για όλα όσα καταφέραμε αυτή τη χρονιά σαν δημοσιογραφική ομάδα, αλλά και λύπη που το ταξίδι αυτό πρέπει να λάβει τέλος. Καλούμαστε να δώσουμε τη σκυτάλη στους νεότερους έτσι ώστε να λάβουν τα ηνία της σχολικής μας εφημερίδας. Φυσικά τους εμπιστευόμαστε και τους στηρίζουμε!
Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε και τους υπεύθυνους καθηγητές την κα Αραμπατζή και τον κο Μπάνο για την καθοδήγηση, τη βοήθειά τους και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.
Το τελευταίο, λοιπόν φύλλο, αυτής της χρονιάς περιέχει άρθρα σχετικά με το μοντέρνο χορό, αφιέρωμα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές από το ειδικό σχολείο Τρικάλων, την επίσκεψή μας στη Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ ραδιοφώνου, τον ημιμαραθώνιο, την έκλειψη ηλίου και το CERN. Επίσης, σας παρουσιάζουμε μια συνέντευξη των μαθητών- αθλητών του σχολείου μας από το μπάσκετ και το βόλεϊ, και την εμπειρία μας από τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ σκίτσου, ένα αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο και μια βιβλιοπαρουσίαση του μυθιστορήματος Ερμοκοπίδες.
Καλή σας ανάγνωση και ευχαριστούμε πολύ!
Η αρχισυντάκτης
Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης