"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο , οι συκοφάντες θα με βρίσκουν μπροστά τους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mpletsas

Κύριοι
Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους αγαπητούς μου συμπολίτες που με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους! Με την ψήφο τους αυτή, αποδείχθηκε πως ένας άνθρωπος σαν εμένα, μακριά από κάθε είδους κομματική ταυτοποίηση, χωρίς καμία παρουσία σε κανέναν κομματικό μηχανισμό ποτέ στη ζωή μου, ένας άνθρωπος της παραγωγής, της πράξης και όχι της μικροπολιτικής θεωρίας, μπορεί να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στον στίβο της πολιτικής!
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπανδρέου που με τίμησε με την πρότασή του να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, καθώς και τους συνεργάτες μου, μαζί με τους οποίους καταφέραμε στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που διαθέταμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας σε όλους τους Τρικαλινούς!
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συκοφάντες μου! Τους ίδιους ανθρώπους που επί 15 και πλέον συναπτά έτη δεν έχουν σταματήσει να με διαβάλουν και να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και το ποιόν μου! Είναι, πράγματι, αποροίας άξιον από πού πηγάζει τόση ενεργητικότητα και τόση επιμονή τόσα χρόνια… Θέλω να τους διαβεβαιώσω όμως πως ό,τι και να κάνουν θα με βρίσκουν μπροστά τους πιο δυνατό!

Σωτήρης Μπλέτσας
Αρχιτέκτων Μηχανικός

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης