"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Εφυγε από τη ζωή ο αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα στο νοσοκομείου του Αγίου Σάββα στην Αθήνα ο δημοφιλής αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Ο επί πολλά χρόνια ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός εκπομπών επικοινωνίας με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή στις δημοσιογραφικές επάλξεις, παρά την ασθένειά του.

Ο δεδηλωμένος λάτρης του Απόλλωνα Σμύρνης, διάσημος για την εκπομπή του Το Καφενείο των Φιλάθλων, ήταν 71 ετών.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν 10 έτη και βάλε, παρακολούθησα το συγχωρεμένο (μη έχοντας σχέση με το ποδόσφαιρο), να ακούει έναν που δήλωσε παθιασμένος Ολυμπιακάκιας. Επί 15 ολόκληρα λεπτά του ανέλυε ποιος πρέπει να παίζει στην ομάδα, τι αλλαγές χρειάζονται, τι, τι.. Δεν το διέκοψε, κάπνιζε αρειμανίως και άκουγε. Στο τέλος τον έκανε μόνο μία ερώτηση. ”Πες μου ρε φίλε, εάν είσαι άντρας, Παναθηναϊκός είσαι, έτσι;” Ναι είπε ο άλλος και έκλεισε. Ηθικόν δίδαγμα: Μην πάτε να δουλέψετε τους ανθρώπους της πιάτσας…
    Υ.Γ. Το ακούς POLITIS, Δικαιωματιστές, ΣΧΟΛΙΟ, TRIKALINOS; (χρησιμοποίησα ενικό, διότι αυτοί όλοι είναι ΕΝΑΣ και νομίζει ότι μας δουλεύει). Δέστε τη σύνταξη, τη γραφή, το λεξιλόγιο, τον τρόπο σκέψης. Επίσης όλοι αυτοί γνωρίζουν(όχι διάβασαν) μόνο ένα βιβλίο.

    • Αλλάξαμε όνομα hen(ούλα); Τσούζει η αλήθεια; Νόμιζες θα δουλέψεις ”της πιάτσας τα παιδιά”; Τάχα μου το πένθος; Γιατί; τον είχες ξάδελφο;
      Υ.Γ. ”Ευτυχώς μας …ανακάλυψαν, σύντροφοι”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης