"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ζητά συγγνώμη ο Μπαλάσκας από τον Ραγκούση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το εκτελεστικό μέλος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας ζήτησε δημόσια συγγνώμη, για τις δηλώσεις του σε εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι, όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Γιάννη Ραγκούση, «πολιτικό ζώον».

Ζητά συγγνώμη ο Μπαλάσκας από τον Ραγκούση

Είχαν προηγηθεί δύο εξώδικες δηλώσεις του βουλευτή και εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, καλώντας τον συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ και αστυνομικό να ανασκευάσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια των όσων είχε δηλώσει ο κ. Ραγκούσης.

Το κείμενο της ανάρτησης του Γιάννη Ραγκούση

Στις 14 Δεκεμβρίου ο κ. Μπαλάσκας, αστυνομικός και εκτελεστικό μέλος της ΠΟΑΣΥ, προέβη σε διαστρέβλωση της κοινοβουλευτικής μου ομιλίας για τους αστυνομικούς, τις οικογένειες και τα παιδιά τους -συνοδεία ύβρεων- στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα».

Αναγκάστηκα να προχωρήσω στην έσχατη επιλογή για την προστασία της πολιτικής και προσωπικής μου τιμής και υπόληψης, κοινοποιώντας του δύο εξώδικες δηλώσεις μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου μου κ.Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, καλώντας τον να αποκαταστήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ των λεγομένων μου.

Προς τιμήν του, ο κ. Μπαλάσκας, σήμερα το πρωί από την ίδια τηλεοπτική εκπομπή, ζήτησε δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ από εμένα ανακαλώντας στο σύνολο τις δηλώσεις του.

Τη ΣΥΓΓΝΩΜΗ αυτήν την αποδέχομαι και θεωρώ ότι το ζήτημα έληξε.

Η σημερινή αυτή εξέλιξη επαληθεύει απολύτως την ορθότητα της επιλογής κάθε πολίτη όπως και κάθε πολιτικού να προσφεύγει στη λύση της νομικής προστασίας, προκειμένου να αποκρούσει τη συκοφαντία, τη δυσφήμιση, καθώς και την παραπληροφόρηση της κοινωνίας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης