"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Ζητούνται λύσεις για τα προβλήματα στο “ΒΑΡΟΥΣΙ”

lafarm

Σχετικά άρθρα

varousi_katoikia
Κατά τη γενική συνέλευση του Π.Σ. «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ» που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του, μετά από απολογισμό πεπραγμένων από τον πρόεδρο Γ.Α. Κλειδωνόπουλο, υποβλήθηκαν από τους συμμετέχοντες ερωτήσεις και έγιναν τοποθετήσεις για τα εξής θέματα:
1. Για την κακή εντύπωση που προκαλείται στους επισκέπτες από τους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται σε 2 εισόδους του οικισμού που είναι σε κακή κατάσταση και αποτελούν εστίες μόλυνσης.
2. Για το πρόβλημα που δημιουργείται από τις ακακίες, που βρίσκονται σε οικόπεδο που χρησιμοποιείται ως παρκινγκ στ συμβολή των οδών Ματαραγκιώτου και Αγίου Οικουμενίου και παρά τις διαμαρτυρίες προς το δήμο για την κοπή τους και την εξυγίανση του χώρου, δε γίνεται τίποτα.
3. Για την αισθητική αναβάθμιση της πλατείας της Αγίας Φανερωμένης.
4. Για την επικινδυνότητα στα σκαλοπάτια της Αγίας Παρασκευής.
5. Για την επικινδυνότητα στην αμφίδρομη διέλευση των οχημάτων στο γεφυράκι, με τον απότομο κατήφορο, κάτω από την Αγία Μαρίνα (έμπροσθεν της Οικίας Ντάσιου).
6. Για τον φωτισμό στην περιοχή του Φρουρίου.
7. Για τον φωτισμό στο τέλος της οδού Καραϊσκάκη, που είναι σχεδόν ανύπαρκτος, γιατί τα φωτιστικά εισέρχονται στις κόμες των δέντρων.
8. Για τα οικόπεδα που μετά την κατεδάφιση ετοιμόρροπων σπιτιών, έχουν γίνει σκουπιδότοποι.
9. Για την αποκατάσταση του πλακόστρωτου που έχει καταστραφεί και δεν αποκαταστάθηκε μετά από έργα της πυροσβεστικής (έμπροσθεν της οικίας Ζουρνά, στην οδό Π. Μελά).
Τέλος ο κ. Δημ. Παπαθανασίου πρότεινε, ο Σύλλογος να προσκαλέσει όλες τις δημοτικές παρατάξεις και όλες τις Αρχές και φορείς, σε μία ημερίδα για «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ».
Άλλες εκδηλώσεις του συλλόγου για φέτος θα είναι: εκδρομές για την παρακολούθηση αρχαίου δράματος στην ΕΠΙΔΑΥΡΟ στο ΔΙΟΝ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Μαθητικός διαγωνισμός για το γύρισμα ταινιών μικρού μήκους με θέμα «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ».
Από την κοπή της πίτας, τυχεροί αναδείχθηκαν η κ. Λίτσα Λώλη και ο κ. Ντίνος Τζίτζιος που κέρδισαν από ένα χειροποίητο καρέ που τα δώρισε η κ. Λεμονιά Κατσίκα.
Επίσης η κ. Τζίνα Μπαράκου κέρδισε γεύμα για 2 άτομα στην ταβέρνα «ΤΣΙΚΑΛΙ» και η κ. Νίκυ Κατσίκα άλλο γεύμα για 2 άτομα στην ταβέρνα «ΚΑΤΩΓΙ».
Όλους τους παραπάνω ο Σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης